Middelkerke wordt voor One Night Only de musicalhoofdstad van Vlaanderen!

Middelkerke wordt voor One Night Only de musicalhoofdstad van Vlaanderen!

18 april 2022 0 Door Deugenieten

Op 30 juli 2022 wordt Middelkerke voor One Night Only dé musicalhoofdstad van Vlaanderen! Koen Crucke, Ann Van den Broeck, Helle Vanderheyden en andere musicaltoppers gaan het dak van de Proximus Pop-Up Arena er volledig afblazen tijdens hét grootste en zotste musicalfeest ooit!

Dag op dag 5 jaar geleden, op 18 april 2017, zag productiehuis Deep Bridge het levenslicht. Met producties als Sneeuwwitje, The Sound of Music, MAMMA MIA!, RENT, Robin Hood & ik en Charlie and the Chocolate Factory op het menu, kunnen we absoluut al spreken van een grand cru-jubileumjaar. Maar bij Deep Bridge gaan ze er zoals genoegzaam bekend al eens graag losjes over. Dat ‘los erovertje’ kreeg de titel One Night Only, de datum voor het feestje werd geprikt op 30 juli 2022. Als locatie werd de Proximus Pop-Up Arena in Middelkerke aan’t zeetje gekozen. 

Middelkerke, musicalhoofdstad van Vlaanderen

One Night Only, hét grootste en zotste musicalfeest van Vlaanderen, verzamelt een pak musicalsterren op het podium. Dat de ravissante nachtegaal Helle Vanderheyden en haar onnavolgbare partner Nordin ‘Wonka’ De Moor de bühne zullen delen tijdens de festiviteiten, is geen geheim. Vanaf vandaag kunnen we officieel bevestigen dat ook Ann Van den Broeck, Koen Crucke, Ruben van Keer, Lien Van den Bossche, Pieter Jan de Paepe, Stany Crets, Jasmine Jaspers en Laurenz Hoorelbeke voor een lading pure klasse en vocaal vuurwerk zullen zorgen. En als we onze bronnen binnen Deep Bridge mogen geloven, zit er nog meer aan te komen.

Geef die klasbakken dan nog eens een straf live orkest, een steengoed ensemble en de allergrootste musicalhits, en je weet dat er na afloop van One Night Only geen sprake meer zal zijn van een dak op de Proximus Pop-Up Arena. Ze brengen trouwens niet alleen de grootste hits en klassiekers uit producties die Deep Bridge in de afgelopen 5 jaar op de planken bracht. Ook de hits uit de musicals die ze nog gaan, ooit willen of misschien zelfs nooit zullen brengen komen aan bod. Bereid je dus maar voor om lekker los te gaan op The Time Warp, leef La Vie Bohème en dans een gat in de nacht op Dancinq Queen.

Dit waanzinnige, niet te missen verjaardagsfeestje voor 5 jaar Deep Bridge, maakt op 30 juli 2022 van Middelkerke dé musicalhoofdstad van Vlaanderen… for One Night (and One Night) Only. En iedereen is uitgenodigd! 

GIMME!! GIMME!! GIMME!!

Bij een verjaardagsfeestje horen cadeautjes, maar het jarige Deep Bridge draait de rollen in deze om en deelt die liever uit aan hun trouwe publiek. Wanneer je vanaf nu tot en met zondag 24 april 2022 een ticket koopt voor One Night Only, krijg je er zomaar – gratis en voor niets – een extra ticket bovenop! Meer info en tickets bestellen doe je op de website van Deep Bridge.

Lees ook: Deep Bridge brengt ‘bigger and bolder’ versie van Rapunzel

Volg ons op sociale media of contacteer ons