Vrolijke chocolade dierenbende doet zijn intrede bij Leonidas

Vrolijke chocolade dierenbende doet zijn intrede bij Leonidas

11 september 2023 0 Door Deugenieten

Sinds kort kan je bij de Belgische chocolatier Leonidas een nieuw assortiment chocolade aantreffen. De nieuwe collectie chocolade werd speciaal ontwikkeld voor kinderen en zal voortaan deel uitmaken van het vaste Leonidas assortiment.

Ook na 110 jaar blijft Leonidas zijn assortiment steeds aanpassen en opfrissen. De start van het nieuwe schooljaar is daar een uitstekende gelegenheid voor. Leonidas presenteert namelijk een gloednieuw assortiment voor kinderen dat bestaat uit lekkere en fantasierijke chocolaatjes. Maar liefst acht kleurrijke en vrolijke dieren sieren de nieuwe collectie met chocolade in al zijn vormen: chocoladeballetjes, marshmallowbeertjes met melkchocolade, potloden in chocolade,…

Zoals steeds werd ook dit nieuwe assortiment gecreëerd door de meester-chocolatiers van Leonidas volgens de regels van de Belgische chocoladetraditie en met de beste ingrediënten: duurzame chocolade gemaakt van 100 % pure cacaoboter, zonder palmolie.

De nieuw ontworpen verpakkingen passen trouwens perfect bij het speelse dierenthema. Het nieuwe assortiment zal dan ook bij elke jonge chocoladeliefhebber geliefd zijn onder meer tijdens verjaardagsfeestjes of als vieruurtje.

Een zoet begin van het nieuwe schooljaar

Chocoladeballetjes zijn al jaren een groot succes bij Leonidas. Vooral bij de allerkleinsten vallen ze bijzonder goed in de smaak. Het nieuwe kinderassortiment bevat dan ook maar liefst acht chocoladeballetjes in verschillende kleuren en smaken.

  • Balletje in witte chocolade met zachte pralinévulling en stukjes hazelnoot
  • Balletje in witte chocolade met praliné en gepofte rijst
  • Balletje in melkchocolade met knisperende pralinévulling
  • Balletje in melkchocolade met koekjespralinévulling
  • Balletje in melkchocolade met vanillevulling
  • Balletje in melkchocolade met hazelnootpastavulling
  • Balletje in melkchocolade met vulling van gezouten karamel
  • Balletje in pure chocolade met pralinévulling

In het ruime aanbod van acht chocoladeballetjes vindt iedereen vast iets naar zijn of haar gading. Dat dit kleurrijke assortiment van Leonidas zeker in de smaak zal vallen bij de kids valt niet te betwijfelen. Bij elke smaak van chocoladeballetje hoort bovendien een dier, en ze zijn niet van de minste: een leeuw, een aap, een eenhoorn, een nijlpaard, een koala, een olifant, een dinosaurus en een panda. Dat maakt het voor de allerkleinsten extra leuk om de balletjes te krijgen of om uit te kiezen. Zo genieten ze nog meer van hun heerlijk chocoladeballetje.

Naast de acht chocoladeballetjes bestaat het kidsassortiment ook uit vier chocoladefiguurtjes in de vorm van een dier: een leeuw, een panda, een nijlpaard en een olifant. Verder zijn er chocolaatjes in reliëf in de vorm van een zeehond, een beer en een pinguïn, marshmallowbeertjes met melkchocolade, lolly’s in de vorm van dieren en tot slot chocolademunten.

Nieuwe verpakkingen voor nog meer magie

Bij een nieuw assortiment horen natuurlijk ook nieuwe verpakkingen. Het zijn leuke en kleurrijke blikvangers geworden in geel en blauw, de kleuren van Leonidas. De verpakkingen bestaan in verschillende formaten, voor iedereen wat wils. Boven staat op elke soort verpakking een eigen dier. Zo vind je de eenhoorn en de dinosaurus op de hoorntjes die perfect dienen om chocoladeballetjes in te stoppen. De panda staat op de kubussen waar de schattige marshmallowbeertjes in worden verpakt. De leeuw, het nijlpaard en de olifant dienen voor de zakjes waarin dierenfiguren en chocoladeballetjes zitten. Er is tenslotte nog de aap die prijkt op het doosje met chocolade kleurpotloden.

Verdienen je kinderen een lekker tussendoortje of wil je jezelf verrassen met de nieuwe chocolade lekkernijen van Leonidas? Al dat lekkers in leuke verpakkingen zal ongetwijfeld voor het nodige plezier en chocoladegeluk zorgen. Neem alvast een kijkje op de website van Leonidas of in je dichtstbijzijnde Leonidaswinkel.

GIVEAWAY – Smul zelf van de vrolijke dierencollectie van Leonidas

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Raadsels, puzzels en codekrakers op de boekenplank van Deugenieten

Volg ons op sociale media of contacteer ons