SodaStream lanceert nieuwe Classics-fruitsmaken en Lipton Ice Tea Peach Zero

SodaStream lanceert nieuwe Classics-fruitsmaken en Lipton Ice Tea Peach Zero

31 mei 2024 0 Door Deugenieten

SodaStream breidt zijn aanbod uit enkele nieuwe smaken. Zo kan je vanaf nu genieten van verfrissende drankjes bereid met de gloednieuwe Classics-fruitsmaken of met Lipton Ice Tea Peach Zero.

Met de zomer in het vooruitzicht komt SodaStream met enkele nieuwe smaken die je aan je zelfgemaakt bruiswater kan toevoegen. De nieuwe Classics smaaklijn is ideaal om deze zomer je eigen limonades te creëren, of om uit te pakken met verrassende mocktails of cocktails op een zwoele zomeravond of tijdens een tuinfeest met je vrienden. De drie nieuwe smaken die aan het uitgebreide assortiment worden toegevoegd zijn Pink Grapefruit (pompelmoes), Red Berries (rode bes) en Orange Mango (appelsien-mango). Alle drie zijn ze bovendien vrij van toegevoegde suikers.

Bereid zelf je bruisende suikervrije ijsthee

Naast deze Classics smaken komt SodaStream met een nieuwe smaak van een van de meest populaire frisdrankmerken in België, Lipton Ice Tea Peach Zero. Naast de Lipton Ice Tea Peach en de Lipton Ice Tea Green is deze suikervrije variant een mooie aanvulling op het Lipton Ice Tea-assortiment van SodaStream.

Met deze nieuwe smaken blijft SodaStream innoveren om je favoriete frisdranken makkelijk thuis te bereiden, terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart. Maak kraantjeswater in een handomdraai bruisend met een SodaStream-toestel, voeg je geliefde smaak toe en geniet van een heerlijke bruisende suikervrije drankje. Het is een ideale manier om deze zomer de hele dag door gehydrateerd te blijven.

De smaakflesjes, gemaakt van 100% gerecycleerde rPET, zijn verkrijgbaar bij meerdere supermarktketens en in de webshop van SodaStream.

Lees ook: Deugenieten in de keuken: Noedels met kipgehakt in Aziatische saus

Volg ons op sociale media of contacteer ons