SodaStream lanceert het geautomatiseerde bruiswatertoestel E-Terra

SodaStream lanceert het geautomatiseerde bruiswatertoestel E-Terra

25 september 2023 0 Door Deugenieten

SodaStream lanceert de innovatieve E-Terra, een geautomatiseerd toestel om bruiswater te maken. Met zijn ‘one touch’-technologie met drie bruisniveaus maakt de E-Terra het nog makkelijker om het perfecte bruisende drankje te maken.

SodaStream, bekend van zijn handige toestellen om zelf bruiswater mee te maken, blijft zijn aanbod toestellen vernieuwen en verder ontwikkelen. Zo ontwierp het bruiswatermerk de E-Terra waarbij je met slechts één druk op de knop een perfecte en gepersonaliseerde bruiswaterervaring kan creëren. Deze nieuwste toevoeging aan het SodaStream-assortiment is een perfecte combinatie van stijl, innovatie en duurzaamheid

Elektrische variant

Het SodaStream Terra-toestel is het populairste toestel uit het assortiment. Met de E-Terra probeert SodaStream het gebruiksgemak van het toestel nog te verbeteren door toevoeging van de ‘one touch’-technologie met drie voorgeprogrammeerde bruisniveaus. Hierdoor voeg je met één druk op de knop de gewenste hoeveelheid bubbels toe aan een drankje.

E-Terra maakt bovendien gebruik van SodaStreams innovatieve en gepatenteerde Quick Connect Cylinder-systeem. Dankzij dit systeem kan je de koolzuurcilinder met één simpele klik installeren in het toestel. Verder is de nieuwe E-Terra ook voorzien van het bekende en unieke ‘snap & lock’-systeem, waarmee gemakkelijk en snel flessen worden gekoppeld en losgemaakt.

Met het moderne geometrische bedieningspaneel en de blauwe led-knoppen ziet het nieuwe bruiswatertoestel van Sodastream er stijlvol uit. De nieuwe elektrische en voelbare knoppen creëren een strak design en zorgen voor een unieke gebruikerservaring. Tijdens het bruisen geeft de E-Terra een elegant blauw licht. De premium functies en het design maken van dit model een graag geziene gast op elk aanrecht.

Duurzame missie

’Terra’ betekent aarde en verwijst naar SodaStreams duurzame missie om consumenten te inspireren samen het verschil te maken. Iets kleins als thuis zelf bruisende drankjes maken kan een belangrijke impact hebben. Zo zal SodaStream in 2025, samen met al haar gebruikers, wereldwijd 67 miljoen plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaard hebben.

De E-Terra is beschikbaar in het zwart en wordt geleverd met een BPA-vrije herbruikbare  en vaatwasbestendige plastic fles van 1 liter. De SodaStream E-Terra Starter Kit is verkrijgbaar vanaf 139,99 euro via onder meer de webinkel van Sodastream en Bol.com.

Lees ook: Aquacircuit, de nieuwe sporttrend bij Aspria

Volg ons op sociale media of contacteer ons