SodaStream, de ideale metgezel voor iedereen die graag de zon opzoekt

SodaStream, de ideale metgezel voor iedereen die graag de zon opzoekt

23 augustus 2021 0 Door Deugenieten

Of je nu hier of in het buitenland de zon opzoekt, zomerse temperaturen zorgen ervoor dat we meer transpireren. Het is dan ook belangrijk om voldoende water te drinken. Omdat je met SodaStream gewoon kraantjeswater kan omtoveren tot heerlijk bruisend water is het meteen de ideale metgezel voor iedereen die graag in de zon vertoeft.

De zomervakantie loopt op zijn einde en het minste dat we kunnen zeggen is dat het uitzonderlijke weken waren. Gelukkig konden we tussen alle nattigheid door toch nog voldoende genieten van een portie zonneschijn en lekker warme temperaturen. Het waren dagen waarop we niet aarzelden om een paar uurtjes lekker te zonnebaden of ergens te lande te gaan Deugenieten. Tijdens die lokale ontdekkingstochten zorgde de kleinste inspanning er dan weer voor dat we, in combinatie met de hogere temperaturen, vaker transpireerden en bijgevolg meer lichaamsvocht verloren. Op zo’n momenten is het erg belangrijk om voldoende te drinken. Uitdroging is namelijk een reële bedreiging voor het menselijk lichaam om de eenvoudige reden dat het voor ongeveer 60% uit water bestaat. En als de hoeveelheid water in ons lichaam daalt heeft dat een grote impact. Water speelt namelijk een belangrijke rol in de spijsvertering en helpt om lichaamsafval weg te spoelen. Daarnaast helpt het om zuurstof door het hele lichaam te transporteren, om hormonen en neurotransmitters in onze hersenen te produceren en simpelweg ook gewoon om onze lichaamstemperatuur te regelen.

Licht sprankelend tot hevig bruisend

Uit ervaring weten we dat ons lichaam nood heeft aan zijn dagelijkse hoeveelheid water. Als het te warm is en we drinken niet genoeg zijn we sneller moe, minder alert en prikkelbaarder. Gelukkig brengt SodaStream de oplossing. Door het gemak waarmee we gewoon kraantjeswater omtoveren tot bruiswater drinken we niet alleen vaker maar ook meer water. Iets wat trouwens ook blijkt uit onderzoek. Wie een SodaStream-bruiswatertoestel in huis heeft drinkt gemiddeld meer dan 50% meer water per dag. Bovendien neemt bij ongeveer 80% van de huishoudens de waterconsumptie na aankoop van een SodaStream-bruiswatertoestel toe. En daarnaast beginnen SodaStream-gebruikers vaak vanzelf een gezondere levensstijl te volgen. Ruim 60% doet meer aan sport en lichaamsbeweging en 50 tot 60% kiest voor betere eetgewoonten.

Naast onze gezondere levensstijl hebben wij nog een bijkomend voordeel van SodaStream ontdekt. Omdat we afwisselend graag lichtsprankelend of fel bruisend water drinken moesten we vroeger altijd verschillende soorten water kopen. Maar nu hoeven we dus niet meer te sleuren met al die pakken water. We vullen gewoon onze herbruikbare fles met kraantjeswater en met een simpele druk op de knop maken we er licht sprankelend of fel bruisend water van.

Van fruit drop tot Pepsi

Met SodaStream maak je van eenvoudig kraantjeswater dus makkelijk en snel bruisend water. Maar wist je dat je aan het water ook een SodaStream-smaakje of fruit drop kan toevoegen voor een verkwikkende frisdrank? Met de nieuwe Pepsi by SodaStream-smaken kan je bovendien de populaire PepsiCo-frisdranken zoals Pepsi, Pepsi Max, 7UP en 7UP Free zelf thuis maken. Daarnaast is SodaStream ook nog eens milieuvriendelijk. Met één herbruikbare éénliterfles bespaar je gemiddeld 2800 wegwerpflessen. Op die manier is SodaStream niet alleen goed voor ons lichaam maar ook voor onze planeet.

My Only Bottle

Behalve dat we thuis meer water drinken hebben we nu ook onderweg en tijdens het sporten altijd onze persoonlijke fles water bij: My Only bottle. Naast de grote druppelvormige fles van één liter is dit kleinere broertje superhandig om overal mee te nemen. My Only Bottle van SodaStream is de eerste herbruikbare fles to-go waarmee je bruiswater kan maken. De halveliterfles past op een SodaStream-bruiswatertoestel, is superlicht, vaatwasbestendig en megacool. Het draagbare flesje met handig draagkoord is beschikbaar in verschillende hippe kleuren en met een speciale sportdop.

Je kan de SodaStream-producten terugvinden in verschillende supermarkten of je kan ze online bestellen bij onder meer bol.com. Je kan er zowel het bruiswatertoestel als allerlei leuke accessoires vinden. Zo bestaan er kleurrijke flessen met een hippe print en handige flessen om mee te nemen of te sporten.

Lees ook: Voisin, de ideale buur om lekker bij te chillen met een cocktail en een hapje

Volg ons op sociale media of contacteer ons