Owla Brugge rolt de rode loper uit voor zomerspektakel OWLA Showtime

Owla Brugge rolt de rode loper uit voor zomerspektakel OWLA Showtime

19 april 2024 0 Door Deugenieten

Na een succesvolle eerste editie van OWLA Showtime komt Owla Brugge dit jaar opnieuw met een verbluffend zomerspektakel. Vanaf 28 juni wordt de rode loper letterlijk weer uitgerold voor een gloednieuwe editie met de toepasselijke titel Welcome to the Red Carpet waarin een rist nationale en internationale topacts voor wervelende en verrassende show zorgen.

Owla Brugge zorgde met Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre in OWLA Showtime vorig jaar voor de terugkeer van de pure variété in Brugge. Een vervolg kon dan ook niet uitblijven en dus rolt de unieke eventlocatie in het hart van Brugge eind juni letterlijk de rode loper uit voor een gloednieuwe OWLA Showtime. De spetterende feelgoodshow Welcome to the Red Carpet zit boordevol dans, muziek, humor, acrobatie en natuurlijk de nodige glitter & glamour.

In het gloednieuwe variétépektakel OWLA Showtime – Welcome To The Red Carpet word je meegenomen in het universum van wereldsterren als Prince, Phil Collins, Katy Perry, Taylor Swift en Elvis Presley. Via de rode loper neem je ook een muzikale Hollywood-duik en wandel je binnen bij de filmpremières van Frozen, Schindler’s List, Once upon a Time in the West,…

Nationale en internationale artiesten

Nationale toppers, zoals Elke Buyle, Ivann, The Satyn Sisters, en wereldreiziger en tevens Bruggeling Steve Ryckier kruipen in de huid van de grootste zangers en zangeressen. Alexandra Malter, vierde generatie van de gelauwerde circusfamilie Malter, zorgt met haar hoelahoeps voor een meer dan zinnenprikkelend hoogtepunt. Het ravissante Duitse duo MonaLaura brengt het publiek letterlijk naar hogere regionen met hun prachtige luchtacrobatie. Het Spaanse Trio Olé speelt op hun mariachigitaren, brengt heerlijke slapstick en jongleert zich een weg naar ieders hart. Voor een waar licht- en laserspektakel ben je bij de Duitse showkunstenaar Volker Maria Maier aan het juiste adres en de Maltese soprane Christine Dalli blaast iedereen omver met haar stem als een orkaan.

Geboren en getogen Bruggeling Dirk Van Vooren is de meer dan geknipte gastheer van het gebeuren en leidt het publiek op zijn eigen onnavolgbare wijze doorheen deze wervelwind aan topentertainment. En zoals de traditie het wil zorgt een showballet voor de nodige glitter & glamour. Zij dansen de sterren van de hemel terwijl het live orkest, onder de deskundige leiding van Patrick Desmedt, voor de muzikale lijm zorgt die het geheel verbindt.

Het variétéspektakel Welcome to the Red Carpet, gecreëerd door en in een regie van Jos Dom, speelt vanaf 28 juni in de voormalige Heilige Familiekerk in het hartje van Brugge. Wie zelf wil genieten van deze show vol ambiance, humor, zang, dans en acrobatie vind meer info over data en tickets op owlabrugge.be.

Lees ook: ZomerRevue met Gert Verhulst & James Cooke

Volg ons op sociale media of contacteer ons