Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre schitteren in OWLA Showtime

Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre schitteren in OWLA Showtime

26 juni 2023 0 Door Deugenieten

In juli en augustus kan je in Owla Brugge genieten van het verrassende zomerspektakel OWLA Showtime. Onder meer Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Johnny Logan treden er op in een spetterende feelgoodshow vol glitter & glamour.

In Owla Brugge, de voormalige Heilige Familiekerk die werd uitgebouwd tot unieke eventlocatie in het hart van Brugge, speelt de hele zomer het gloednieuwe zomerspektakel OWLA Showtime. Verwacht je aan een avond vol entertainment, een gezonde dosis feelgood en een flinke portie glitter & glamour.

Voor de perfecte sfeer zorgen onder meer Helmut Lotti, Liliane Saint-Pierre en Ivann. Deze Vlaamse sterren putten uit eigen repertoire en pakken uit met indrukwekkende covers. Ze schitteren er naast Mister Eurovisiesongfestival Johnny Logan die met zijn onverwoestbare hits, waaronder What’s Another Year en Hold Me Now, het publiek meteen op zijn hand heeft. Naast zang kan een portie variété niet ontbreken. Dat wordt gebracht door Rafael: goochelaar, comedian, illusionist,… een entertainer die je ongetwijfeld doet gieren van het lachen.

De internationaal gelauwerde acrobaten van Duo Giurintano zorgen met hun meedogenloze snelheid en ongelofelijke lichaamsbeheersing voor een adembenemend spektakel op rolschaatsen. Tommy Gryson tekent voor de schitterende choreografieën van de Showcase Dancers terwijl Lou Roman de leiding heeft over het live orkest. Het geheel wordt in goede banen geleid door comedian Dirk Van Vooren die zorgt voor de humoristische noot en met zijn grappen en hilarische sketches. Hij is de perfecte ceremoniemeester die het publiek meeneemt op een avond variété vol zang, dans en entertainment.

Owla Brugge haalt alles uit de kast om er een onvergetelijke middag of avond van te maken met de revue OWLA Showtime. Kortom een show vol amusement en ambiance die je niet wil gemist hebben. Info en tickets vind je op owlabrugge.be

Lees ook: Zouterover, de culinaire hotspot waar het vuur hoog oplaait en de kolen altijd gloeien

Volg ons op sociale media of contacteer ons