‘Our Planet Live in Concert’ brengt muzikale ode aan de aarde

‘Our Planet Live in Concert’ brengt muzikale ode aan de aarde

18 september 2023 0 Door Deugenieten

Het unieke ‘Our Planet Live in Concert’ komt op 2 november 2023 voor het eerst naar België. De prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen vormt die avond het decor voor een onvergetelijke reis naar de meest afgelegen en ongerepte plekken van onze planeet.

Fotocredits: Zdenko Hanout

In de betoverende wereld van ‘Our Planet Live in Concert‘ word je ondergedompeld in een meeslepende muzikale reis, doordrenkt met verwondering en bewondering voor onze planeet. De prachtige beelden uit de natuurdocumentaire ‘Our Planet’, die bekroond werd met twee Emmy Awards, worden door meer dan veertig getalenteerde orkestleden van het Noordpool Orkest op meeslepende wijze tot leven gebracht. De betoverende partituur van componist Steven Price, bekend van onder meer Gravity, zal live worden uitgevoerd, waardoor er een perfecte synergie tussen muziek en het leven op onze planeet tot stand komt.

Adembenemende schoonheid van de natuur

De legendarische en inspirerende verteller David Attenborough vergezelt je op deze onvergetelijke reis. Met zijn kenmerkende stem zal Attenborough de verhalen achter de beelden onthullen en je meenemen in de fascinerende wereld van prachtige dieren en landschappen.

Fotocredits: Zdenko Hanout

Het samenspel van meeslepende filmbeelden, de live uitvoering van adembenemende muziek en de bezielende stem van Attenborough creëert een overweldigende ervaring die een diepe indruk zal nalaten. Bereid je voor op een emotionele reis vol verwondering en bewondering voor onze planeet, een ervaring die je nog nooit eerder hebt meegemaakt.

“Dit is niet zomaar een avondje uit, maar een unieke en bijzondere ontdekkingstocht over onze planeet die simpelweg niet gemist mag worden”, aldus Rhea Ruben, Hoofd Producent van Cinema in Concert. “We zijn verheugd om ‘Our Planet Live in Concert’ naar België te brengen en ons publiek te laten genieten van deze prachtige combinatie van muziek, natuurpracht en de betoverende stem van David Attenborough.”

Ook de plek waar ‘Our Planet Live in Concert’ plaatsvindt is niet van de minste. De prachtige Koningin Elisabethzaal in Antwerpen zal op 2 november het decor vormen voor deze betoverende avond. Wie deze unieke gelegenheid om de schoonheid van onze planeet te vieren niet wil missen, neemt best een kijkje op cinemainconcert.nl voor meer info en tickets.

Lees ook: Tim Burton’s Labyrinth, de betoverende expo over het eigenzinnig universum van de gelauwerde filmmaker

Volg ons op sociale media of contacteer ons