Opera d’Amore brengt geliefde aria’s en liefdesduetten in betoverend spektakel

Opera d’Amore brengt geliefde aria’s en liefdesduetten in betoverend spektakel

5 september 2023 0 Door Deugenieten

In oktober komt het operaspektakel Opera d’Amore naar ons land voor een spectaculaire visuele show vol betoverende stemmen. Geliefde aria’s en duetten uit bekende opera’s zullen je ongetwijfeld meenemen op een betoverende reis doorheen de tijd.

Wie houdt van populaire opera kan dit najaar genieten van het verbluffende spektakel Opera d’Amore. In oktober strijkt het gezelschap neer in Antwerpen, Gent en Brussel, en kan je genieten van de betoverende operawereld. Maar liefst 10 iconische operascènes uit 7 van de grootste opera’s aller tijden waaronder Carmen, Rigoletto, Tosca en La Bohème worden samengebracht tot een onvergetelijk spektakel. Elke act wordt bovendien ingeleid zodat je geheugen wordt opgefrist en je helemaal mee bent met het verhaal. Opera d’Amore is dan ook een visueel prachtige show die de liefde en muziek viert, kortom een optreden dat je wil ervaren.

Indrukwekkende enscenering

Tijdens de indrukwekkende show wordt je helemaal ondergedompeld in meeslepende liefdesscènes, duetten, aria’s en ouvertures van legendarische componisten zoals Verdi, Puccini en Bizet. Het verhaal en de muziek worden tot leven gebracht door uitzonderlijke stemmen en baanbrekende technologieën. Zo komt het podium tot leven met vijf enorme LED-schermen die met hoge resolutiebeelden een indrukwekkende virtuele 3D-omgeving creëren. Bovendien wordt deze muzikale reis langs opera’s gepresenteerd met kristalhelder geluid om de beleving optimaal te maken. Op deze manier worden podiumkunsten en cinema naadloos gecombineerd waardoor de kunst van opera helemaal naar de 21ste eeuw wordt gebracht.

Opera d’Amore is een unieke kennismaking met de wereld van de opera. Dankzij de verteller die het publiek door de eeuwen heen gidst is de voorstelling voor iedereen toegankelijk. Zo worden de liefdesperikelen in elke scène onthuld, wordt er een korte samenvatting van de opera gegeven alsook een uitleg over wat er in de volgende scène gebeurt.

Dit betoverend spektakel met de meest geliefde aria’s en liefdesduetten strijkt maar liefst 4 dagen neer in België. Op 8 oktober kan je deze prachtige show zien in Stadsschouwburg Antwerpen, 10 oktober in Capitole Gent, 14 oktober in Le Forum te Liège en op 15 oktober neemt Opera d’Amore Vorst Nationaal in Brussel in. Meer info en tickets vind je op Ticketmaster.be.

Lees ook: Johnny Logan, Helmut Lotti en Liliane Saint-Pierre schitteren in OWLA Showtime

Volg ons op sociale media of contacteer ons