Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party komt naar België

Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party komt naar België

20 september 2022 0 Door Deugenieten

De Hot Wheels Monster Trucks komen opnieuw naar België met een spectaculaire nieuwe show Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party. Voor wie nog meer sensatie wil is er de Crash Zone Pre-Show Party

Autoliefhebbers, hou je klaar! Begin volgend jaar komen de bekende monstertrucks opnieuw naar ons land met een spectaculaire nieuwe show ‘Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party‘. Na een flitsende start met een tournee doorheen de Verenigde Staten, zakt het spektakel begin 2023 af naar Europa. De monstertrucks zullen er onder meer een stop maken in het Verenigde Koninkrijk, Denemarken, Polen en Spanje. Maar ook aan de Belgische fans werd gedacht. ‘Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party’ houdt tijdens zijn Europese tournee op 4 en 5 februari 2023 halt in het Antwerpse Sportpaleis.

Dat er opnieuw heel wat spektakel zal te zien zijn, is zeker. De Hot Wheels Monster Trucks zullen gegarandeerd weer hun beste wieltje voorzetten om het publiek te entertainen. Naast de stunts met gigantische trucks zorgen spectaculaire lasershows, een duizelingwekkende danceparty en Hot Wheels-giveaways voor een uitgelaten sfeertje. Zowel grote als kleine Hot Wheels-fans zullen aangenaam verrast worden als ze de iconische Hot Wheels Monster Trucks zien oplichten in het donker tijdens deze unieke en explosieve Glow Party-ervaring. Voor de fans is het genieten wanneer ze hun favoriete monstertrucks zoals Mega Wrex, Tiger Shark, Bone Shaker of Bigfoot zien oplichten tijdens spannende competities en battles. Bovendien maakt de gloednieuwe Gunkster zijn opwachting en treedt hij zo voor het eerst in het voetlicht.

Dat de show draait rond spektakel bewijst de speciale act van de auto-etende, vuurspuwende en transformerende robot Megasaurus. En nog meer spanning en sensatie valt er te beleven dankzij de superstunters van de Hot Wheels Monster Trucks Live Freestyle Motocross die voor heel wat spectaculaire en halsbrekende stunts zullen zorgen.

Crash Zone Pre-Show Party

Wie het allemaal nog spannender wil en de monstertrucks van dichtbij wil meemaken kan zichzelf trakteren op de Crash Zone Pre-Show Party. De spannende Crash Zone Pre-Show Party vindt plaats twee en een half uur voor elke voorstelling. Deze bijzondere ervaring geeft fans toegang tot de wedstrijdvloer om de waanzinnige designs en epische afmetingen van de Hot Wheels Monster Trucks van dichtbij te bewonderen. Elk ticket bevat een handtekeningenkaart van hun favoriete piloten en artiesten, alsook een souvenirpas met lanyard, exclusief voor de bezoekers van de Crash Zone!

Wie de gloednieuwe ‘Hot Wheels Monster Trucks Live Glow Party’ wil bijwonen of zich wil verzekeren van een plaatsje tijdens de Crash Zone Pre-Show Party kan voor informatie en tickets terecht op HotWheelsMonsterTrucksLive.com.

Lees ook: Ga op magische boswandeling tijdens Harry Potter: A Forbidden Forest Experience

Volg ons op sociale media of contacteer ons