Ga op magische boswandeling tijdens Harry Potter: A Forbidden Forest Experience

Ga op magische boswandeling tijdens Harry Potter: A Forbidden Forest Experience

11 september 2022 0 Door Deugenieten

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience dompelt je tijdens een verlichte tocht door het bos onder in de sfeer van Harry Potter en vele magische wezens uit Fantastic Beasts and Where to Find Them.

Harry Potterfans opgelet! Deze herfst kan je zelf doorheen het Verboden Bos wandelen. De wandeling wordt een unieke ervaring voor Potterheads, liefhebbers van magie en hun families. Langsheen een feeëriek verlicht pad dat geïnspireerd is op het Verboden Bos ga je op verkenning en kom je heel wat wezens uit de films Harry Potter en Fantastic Beasts and Where to Find Them tegen.

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience verwelkomt je in kasteel Groenenberg en het omringende domein in Sint-Pieters-Leeuw. Bij het vallen van de avond wordt het domein door honderden fabelachtige lichtjes omgetoverd in een magisch openluchtparcours, geïnspireerd door de populaire romans van J.K. Rowling. Wie zich een weg baant door de diepten van het woud en het fonkelende spoor langs het Verboden Bos volgt, ontdekt steeds meer verrassingen en ontmoet er magische wezens zoals Hippogriefen, Centauren, Eenhoorns en Delfstoffers.

Harry Potter: A Forbidden Forest Experience belooft een onvergetelijke ervaring voor alle fans die de magie van de tovenaarswereld op een andere manier willen ontdekken. Wie achteraf van alle sensaties wil bekomen, kan terecht in een themadorp voorzien van heerlijk sprookjesachtig eten en drinken. Wie een stukje magie naar huis wil meenemen, loopt best eens langs in de cadeauwinkel met merchandise van ‘Harry Potter’ en ‘Fantastic Beasts and Where to Find Them’.

Je kan Harry Potter: A Forbidden Forest Experience bezoeken van 5 november 2022 tot en met 5 februari 2023 in het kasteel en domein Groenenberg in Sint-Pieters-Leeuw. De prijs van een ticket start vanaf €19 voor kinderen en €29 voor volwassenen, afhankelijk van datum en tijdstip. De eerste tickets worden vrijgegeven vanaf 15 september via deze website.

Lees ook: ‘Toetanchamon: zijn graftombe en zijn schatten’ laat je kennismaken met de vergeten farao

Volg ons op sociale media of contacteer ons