Het hele jaar door op vakantie naar de Canarische Eilanden met Norwegian Cruise Line

Het hele jaar door op vakantie naar de Canarische Eilanden met Norwegian Cruise Line

18 juni 2022 0 Door Deugenieten

Eind dit jaar lanceert Norwegian Cruise Line 10 tot 14-daagse nieuwe cruises naar de Canarische Eilanden. De routes combineren de eilanden met bezoeken aan Portugal, Spanje en Marokko. Inschepen kan in Lissabon, Málaga en Santa Cruz de Tenerife.

norwegian cruise line canarische eilanden norwegian sun

Een tijdje terug trok presentator Gilles De Coster samen met tien kandidaten naar de Canarische Eilanden voor wat het meest spraakmakende seizoen van De Mol zou worden. Net zoals menig televisiekijker werden we stiekem een beetje verliefd op de prachtige eilanden in de Atlantische Oceaan ten westen van Marokko. En met tientallen prachtige stranden, droomlandschappen, een rijke gastronomie en het hele jaar door zon zijn we niet alleen. De eilanden zijn een van de meest populaire vakantiebestemmingen onder Belgen.

Ook voor wie meer wil dan enkel een strandvakantie zijn de eilanden een uitstekende vakantiekeuze. Op de Canarische Eilanden kan je namelijk de op twee na hoogste vulkaan ter wereld ontdekken, gaan duiken op ’s werelds beste duiklocaties en je kan er op ontdekking in enkele van de oudste regenwouden in Europa! Wist je trouwens dat de kust van Tenerife benoemd is tot eerste Europese Whale Heritage Site? Je kan er op een duurzame en verantwoorde manier walvissen en dolfijnen in het wild spotten. Benieuwd naar wat je zeker moet ontdekken op de eilanden? In ‘Deze 10 highlights van de Canarische Eilanden moet je gezien hebben! vind je een leuk overzicht.

Voor wie maar niet genoeg kan krijgen van de Canarische Eilanden, of de eilanden op een andere manier wil ontdekken, kan ze binnenkort bezoeken per cruiseschip. Norwegian Cruise Line keert voor het eerst sinds 2017 terug naar deze unieke bestemming. Hierdoor heb je nog meer keuze en flexibiliteit met het Europese cruiseaanbod van de rederij dat daarmee ook het hele jaar door in 2022 beschikbaar zal zijn.

Na een grootse 22-daagse trans-Atlantische reis van Miami naar Lissabon, keert Norwegian Sun vanaf 21 november 2022 terug naar Europa om opwindende Canarische Eilanden-cruises te varen. De cruises aan boord van het bijna 2.000 passagiers tellende schip zullen variëren van 10 tot 14 dagen en bieden meer flexibiliteit vanwege een brede keuze aan opstaphavens waaronder Lissabon (Portugal), Málaga (Spanje) en Santa Cruz de Tenerife (Canarische Eilanden). Bovendien zal Norwegian Sun tijdens dit debuutseizoen ook verschillende nieuwe havens waaronder Puerto del Rosario en San Sebastián de la Gomera, Ceuta, Agadir en Horta op de Azoren bezoeken. Het zal de eerste keer zijn dat een schip van Norwegian Cruise Line deze havens bezoekt.

Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line is alvast enthousiast over het nieuwe aanbod: “De nieuwe routes van Norwegian Sun zorgen voor een unieke combinatie van de Canarische Eilanden met havens in Portugal, het vasteland van Spanje en Marokko voor een jaarrond Europa-seizoen. Hierdoor kunnen we onze gasten het hele jaar door het meeste uit hun reis laten halen door middel van het inzetten van negen schepen, verspreid over Europa”.

oceania wellness

Het Europese cruiseaanbod van NCL biedt toegang tot enkele van de meest populaire havens in de regio, variërend van Agadir en Casablanca in Marokko tot Las Palmas en Arrecife in Spanje. Daarnaast krijgen reizigers ook de kans om verborgen parels zoals Ceuta in Noord-Afrika en Cadiz in Spanje te bezoeken. Deze haven-intensieve cruises omvatten niet meer dan twee zeedagen en een gemiddelde van twaalf uur haventijd. Daarnaast blijft het schip overnachten in Lissabon, Santa Cruz de Tenerife, Las Palmas en Casablanca. Geselecteerde afvaarten bieden ook overnachtingen op idyllische locaties waar het nachtleven in overvloed aanwezig is, zoals Santa Cruz de Tenerife in Spanje en Funchal in Portugal.

Met inbegrip van Norwegian Sun varen er deze zomer in totaal negen NCL-schepen in Europa. Het is de eerste keer in haar 55-jarige geschiedenis dat de rederij hier zo uitgebreid aanwezig is. NCL’s uitgebreide aanbod van Europese routes omvat reizen naar de Griekse Eilanden, de Noorse Fjorden, de Middellandse Zee en de Canarische Eilanden. Daarnaast zal NCL dit najaar ook het baanbrekende Norwegian Prima introduceren.

Lees ook: Culinair genieten op sterrenniveau aan boord van Costa Cruises

Volg ons op sociale media of contacteer ons