Heerlijk pauzemoment met Hot Chocolate Bomb van Libeert

Heerlijk pauzemoment met Hot Chocolate Bomb van Libeert

26 oktober 2023 3 Door Deugenieten

Chocoladebedrijf Libeert, dat al een eeuw lang de lekkerste chocoladefiguren en -tabletten maakt, komt met een gloednieuw product op de markt. Het Belgische chocolademerk lanceert de Hot Chocolate Bomb: twee melkchocoladefiguren in de vorm van schattige pinguïns gevuld met marshmallows.


Nu de koudste maanden van het jaar weer voor de deur staan maken we allemaal graag opnieuw tijd voor knusse momenten binnenshuis. En daar kan een overheerlijke warme chocolademelk niet bij ontbreken. Het Belgische chocolademerk Libeert zorgt alvast voor een nieuwe heerlijkheid: Hot Chocolate Bomb. Deze bevat twee melkchocoladefiguren in de vorm van schattige pinguïns gevuld met marshmallows. De ene pinguïn is Snorky en de andere Splash. Ze bestaan beide uit kwaliteitsvolle Belgische chocolade en hebben marshmallows binnenin. De pinguïns zijn gemaakt om te dobberen én te smelten in je tas warme melk.

“We willen constant blijven innoveren en denken al een tijdje na over een nieuw product dat je, net als onze andere chocoladefiguren, eerst met je ogen eet. De Hot Chocolate Bomb ziet er heerlijk uit en tovert een lach op ieders gezicht wanneer de chocolade smelt en de verrassing tevoorschijn komt. Mensen blij maken is ons ultieme doel en dat hopen we ook te kunnen doen met deze chocoladebom”, zegt Camille Van Damme, marketingmanager bij Libeert.

De verrassende chocoladebom laat je op elk moment van de dag genieten. Het is een ideaal vieruurtje na school, een perfecte combinatie met een brunch bij oma en opa of je kan er met het hele gezin van smaken tijdens een gezellig onderonsje onder een dekentje voor de haard. De Hot Chocolate Bomb met twee pinguïnfiguren uit Belgische melkchocolade gevuld met marshmallows is verkrijgbaar in supermarktketens Colruyt, Carrefour, Match en Okay. Vanaf midden november vind je ze ook in Delhaize en Cora.

GIVEAWAY – Verwen je familie en vrienden met een doos vol lekkers van Libeert!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: SodaStream lanceert het geautomatiseerde bruiswatertoestel E-Terra

Volg ons op sociale media of contacteer ons