CORONA wint de strijd om Camelot

CORONA wint de strijd om Camelot

24 maart 2020 0 Door Deugenieten

De volledige tour van de familiemusical ‘Arthur en de strijd om Camelot’ wordt geannuleerd.

Eerder deze maand brachten we je de eerste beelden van ‘Arthur en de strijd om Camelot‘. Dit spannende en swingende musicalavontuur vertelt het verhaal van Arthur die op school het mikpunt van pesterijen is en thuis totaal niet overweg kan met zijn stiefmoeder. Arthur droomt dan ook vaak weg bij de verhalen over zijn grote held: Koning Arthur.

Omwille van de omstandigheden rond Covid-19 probeerde Event-Team de voorstellingen van ‘Arthur en de strijd om Camelot’ naar volgend jaar te verplaatsen. Door de vele verschuivingen in de culturele agenda’s is men er helaas niet in geslaagd om alle voorstellingen naar een geschikte datum te verschuiven en ziet Event-Team zich genoodzaakt om de volledige tour van ‘Arthur en de strijd om Camelot’ te annuleren.

“Uiteraard is het nu onmogelijk om onze voorstelling in première te laten gaan. Onze cast was volledig klaar en alle investeringen zijn gebeurd. Wij kunnen bij deze voorstelling niet terugvallen op subsidies of Tax Shelter initiatieven. Als productiehuis zijn wij immers volledig aangewezen op de inkomsten uit ticketverkoop. Dit komt nu helemaal te vervallen. Hierdoor worden niet alleen wij financieel hard getroffen, maar tegelijk ook onze professionele acteurs, actrices en crew”, zegt producent Olivier De Meyer. “Hierdoor komt de mogelijkheid om volgend seizoen een nieuwe eigen productie te laten touren heel hard in het gedrang. Wel blijven we tijdens seizoen 2020-2021 de voorstellingen van zowel ‘Rupsje Nooitgenoeg’ als van ‘De Kleine Prins, de musical’ volledig ondersteunen in verschillende theaters in Vlaanderen.”

Iedereen die een ticket kocht voor de voorstelling zal in de loop van de volgende weken gecontacteerd worden door de respectievelijke ticketbureaus. Bij verschillende bureaus zal de optie aangeboden worden om de ticketprijs vrijblijvend te doneren aan het productiehuis. Op die manier zou de financiële schade licht beperkt kunnen worden.

Meer info vind je op event-team.be.

 

Volg ons op sociale media of contacteer ons