Enthousiast publiek swingt mee op ABBA-hits tijdens première ‘MAMMA MIA!’

Enthousiast publiek swingt mee op ABBA-hits tijdens première ‘MAMMA MIA!’

9 maart 2020 4 Door Deugenieten

Dit weekend verzamelde bekend en minder bekend Vlaanderen in de Antwerpse Stadsschouwburg voor de feestelijke première van MAMMA MIA!

Deze keer geen rode loper maar wel een echte aanlegsteiger om de vele bekende en minder bekende Vlamingen te verwelkomen op de première van MAMMA MIA!, de nieuwste feelgood musical van Vlaanderen.

‘MAMMA MIA!’ combineert de grootste hits van ABBA met een meeslepend liefdesverhaal. Donna woont samen met haar dochter Sophie op een idyllisch Grieks eiland. Sophie staat op het punt te trouwen met haar grote liefde Sky en wil, zoals de traditie het verreist, naar het altaar begeleid worden door haar vader. Alleen weet ze niet wie dat is. Daarom heeft ze stiekem het dagboek van haar moeder gelezen en de drie jeugdliefdes van haar moeder uitgenodigd naar het eiland.

Op de vooravond van het grote feest arriveren Tanya en Rosie, de twee beste vriendinnen van Donna. Samen met haar jeugdvriendinnen en de bruidsmeisjes haalt Donna herinneringen op aan vroeger, aan oude liefdes en aan hun tijd als het zangtrio Donna and the Dynamo’s.

Wat ze echter niet weet is dat tegelijkertijd ook haar drie voormalige liefdes op het eiland gearriveerd zijn. Terwijl het voor Donna een emotioneel terugzien wordt met de mannen probeert Sophie nu voor eens en altijd uit te pluizen wie haar echte vader is.

Voor deze gloednieuwe spectaculaire Vlaamse versie van de internationale hitsensatie wist regisseur Stany Crets een topcast te verzamelen met o.a. Ann Van den Broeck (Donna), Evi Hanssen (Tanya), Ilse La Monaca (Rosie), Tinne Oltmans (Sophie), Michiel De Meyer (Sky), Govert Deploige (Harry), Johan Terryn (Sam) en Stany Crets (Bill). Zij worden bijgestaan door een ensemble dat bestaat uit het beste wat de Vlaamse musicalwereld te bieden heeft.

https://youtu.be/I-B95ycFhx8

Ben jij ook zo benieuwd wie er uiteindelijk Sophie zal begeleiden naar het altaar? Boek dan nu alvast je tickets via deepbridge.be of klik op de onderstaande banner.

Deepbridge.be - MAMMA MIA!
Volg ons op sociale media of contacteer ons