Brussels Airlines biedt meer vluchten aan naar de winterzon

Brussels Airlines biedt meer vluchten aan naar de winterzon

30 augustus 2021 0 Door Deugenieten

Omdat de vraag naar winter-zonbestemmingen stijgt voegt Brussels Airlines vanaf 30 september Marrakesh toe aan haar vluchtaanbod. Vanaf 31 oktober staan er ook vluchten naar Lanzarote & Hurghada op het programma. Tijdens de schoolvakanties komen er extra vluchten naar Tenerife en Gran Canaria.

Na de regenachtige zomervakantie in België, waarin vooral de vluchten naar vakantiebestemmingen in Zuid-Europa een groot succes kenden, zijn veel landgenoten op zoek naar wat extra zon. Om tegemoet te komen aan de vraag voegt Brussels Airlines de komende maanden extra vluchten naar zonnige vakantiebestemmingen toe aan haar aanbod.

Vanaf 30 september maakt Marrakesh voor het eerst deel uit van het aanbod van Brussels Airlines. De maatschappij vliegt op donderdag en zondag naar de Marokkaanse stad. Dankzij de lage kans op neerslag kan je er volop genieten van een brede waaier aan culturen. En dat op minder dan vier uur vliegen. Marrakesh is dan ook een ideale bestemming voor zowel een weekend als een langere vakantie in de winterzon.

Het Egyptische Hurghada maakt voor het eerst sinds maart 2020 weer deel uit van het Brussels Airlines netwerk. De badplaats aan de Rode Zee wordt vanaf 31 oktober drie keer per week (op woensdag, zaterdag en zondag) aangevlogen.

Met de toevoeging van Lanzarote vanaf 31 oktober versterkt Brussels Airlines haar aanwezigheid op de Canarische eilanden, waar het ook Tenerife en Gran Canaria aanvliegt deze winter. Naar deze laatste bestemmingen worden alvast extra frequenties ingelegd tijdens de schoolvakanties. Met vluchten op donderdag en zaterdag is Lanzarote deze winter de ideale bestemming voor zowel korte als langere wintervakanties richting de zon.

Lees ook: Brussels Airlines maakt reizen gemakkelijker met documentcontrole thuis en een interactieve reiskaart

Volg ons op sociale media of contacteer ons