Beleef een magische en verrukkelijke kerst met Leonidas

Beleef een magische en verrukkelijke kerst met Leonidas

20 november 2023 3 Door Deugenieten

We maken ons stilaan op voor de eindejaarsfeesten en daarbij kunnen cadeautjes niet ontbreken. Dit jaar legt Leonidas de hele familie tijdens Kerstmis in de watten met een bijzonder divers en lekker aanbod pralines en chocolade. Speciaal voor de kids heeft de Belgische chocoladeproducent een leuke adventskalender ontworpen.

Gloednieuwe adventskalender voor kinderen

Nu het eindejaar nadert, kijken heel wat kinderen uit naar Kerstmis. Niets beters dan een adventskalender waarin ze tot kerstdag dagelijks een chocoladeverrassing van Leonidas kunnen ontdekken. Speciaal voor de kids heeft Leonidas een kalender ontworpen met de grappige dieren en magische wezens uit het kinderassortiment. Achter elk deurtje van de kalender zit een heerlijke chocoladeverrassing verborgen en op de achterzijde staan er leuke spelletjes. Het was nog nooit zo lekker om af te tellen naar kerstdag!

Wie enkele jaartjes ouder is hoeft niet jaloers te zijn. Ook aan hen heeft Leonidas gedacht. Net als andere jaren is er de traditionele adventskalender waar chocoladefans naar uitkijken. Binnenin de kalender bevinden zich 24 verschillende pralines. Op deze manier krijg je de mogelijkheid om kennis te maken met het rijke Leonidas-assortiment. De pralines worden steeds gemaakt op basis van duurzame Belgische chocolade en met de beste ingrediënten: 100% pure cacaoboter, zonder gebruik van palmolie.

Heerlijke kerstballetjes en kerstboompjes

Dit jaar zijn de gekende Leonidas-kerstboompjes weer van de partij. Met hun verrukkelijke en geraffineerde smaken brengen ze je meteen in de juiste kerstsfeer.

Het assortiment kerstboompjes telt vijf smaken:

 • Pure chocolade met crème van witte chocolade en brownie
 • Witte chocolade met veenbessenganache
 • Gemarmerde melkchocolade met amandelcrème
 • Melkchocolade met macaron-koffiepraliné
 • Pure chocolade met mandarijnganache

Geen kerstboom zonder kerstballetjes. Leonidas pakt daarom uit met maar liefst 8 verschillende kerstballetjes. Deze hemelse chocoladeballetjes zijn ondertussen niet meer weg te denken uit de kerstcollectie van Leonidas. Aan de 6 bestaande smaken worden dit jaar 2 nieuwe recepten toegevoegd:

 • Witte chocolade gevuld met hazelnootpraliné
 • Melkchocolade gevuld met vanillecrème

Benieuwd naar de andere smaken in het assortiment?

 • Pure chocolade gevuld met praliné
 • Melkchocolade gevuld met gezouten karamel
 • Melkchocolade met hazelnootpasta
 • Melkchocolade met koekjespraliné
 • Melkchocolade met knisperende praliné
 • Witte chocolade gevuld met praliné met gepofte rijst

Magische dozen, voor nog meer cadeautjesplezier

Om al deze lekkernijen nog beter tot hun recht te laten komen tijdens de feesten, biedt Leonidas keuze uit tal van cadeauverpakkingen in een groot aantal vormen en maten. In elk doosje kan je het beste van Leonidas ontdekken, of het nu gaat om een selectie uit het klassieke assortiment of om kerstboompjes.

Naast de uitbundige rode verpakkingen kunnen chocoladeliefhebbers ook kiezen voor witte geschenkdozen. Ze zijn net zo feestelijk en vormen de perfecte manier om een mooi cadeau te geven. Tot slot bevat het assortiment ook zeshoekige doosjes en een langwerpig doosje die gevuld kunnen worden met een assortiment kerstballetjes.

Wil je jezelf verwennen of iemand verrassen voor Kerstmis met lekkere chocolade en pralines van Leonidas? Neem alvast een kijkje op de website van Leonidas of in je dichtstbijzijnde Leonidaswinkel.

GIVEAWAY – Tel af naar kerstmis met de lekkere adventskalender van Leonidas

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Nieuwe films én klassiekers voor de perfecte filmavond

Volg ons op sociale media of contacteer ons