Bekende musicalsongs passeren de revue in Musical Autumn Nights

Bekende musicalsongs passeren de revue in Musical Autumn Nights

30 augustus 2022 0 Door Deugenieten

Dompel je onder in de grootste musicalhits gebracht door 5 Nederlandse musicalartiesten en een ensemble, begeleid door een live orkest. Musical Autumn Nights is te zien in slechts zes Nederlandse theaters.

Het nieuwe theaterseizoen staat in de startblokken en dus is het uitkijken naar heel wat nieuwe producties. Bij onze noorderburen beginnen ze er reeds dit weekend aan. Daar staat Musical Autumn Nights geprogrammeerd. Dit theaterconcert is zaterdag 3 september te zien in Roosendaal en houdt daarna nog halt in enkele andere Nederlandse theaters.

De grootste hits uit onder andere The Phantom of The Opera, Les Miserables, Wicked, Aida, The Greatest Showman, Aladdin, The Lion King en Hamilton komen voorbij. Niet alleen songs uit Broadwaymusicals komen aan bod, ook heel wat liedjes uit het Nederlandse musicalrepertoire passeren de revue. Je herkent er ongetwijfeld liedjes uit onder andere Soldaat van Oranje en Petticoat. Uiteraard kunnen de wereldbekende nummers uit swingende jukeboxmusicals als TINA – de Tina Turner Musical, Mamma Mia! en Jersey Boys niet ontbreken.

Unieke concerten

Per voorstelling zullen er vijf solisten, in wisselende bezetting, te zien zijn. Hierdoor is elke show anders en dus per theater uniek. Zo mag theater De Kring in Roosendaal zich opmaken voor enkele grote Nederlandse musicalnamen: René van Kooten, Jolijn Henneman, Annefleur van den Berg, Yoran de Bont en Linda Verstraten. Misschien doen deze namen niet meteen een belletje rinkelen maar in Nederland zijn ze bekend voor hun rollen in populaire musicals en televisieprogramma’s.

De andere artiesten die in wisselende bezetting tijdens de voorstellingen te zien zullen zijn: Keoma Aidhen, Elindo Avastia, Nigel Brown, Esmée Dekker, Channah Hewitt, Jeroen Robben, David van den Tempel en Tessa Sunniva van Tol. Ook de Nederlands-Amerikaanse zangeres April Darby die we vorig jaar nog zagen schitteren in de Vlaamse musical ‘The Bodyguard, the musical dinner show‘ is van de partij.

Op tournee

Het theaterconcert Musical Autumn Nights wordt gemaakt door de jonge theaterproducent Nathan Markuszower: “Ik ben enorm vereerd en trots om dit seizoen zo een mooie tournee te mogen produceren. De Musical Autumn Nights is een unieke kans om van dichtbij te genieten van onvergetelijke musical songs, gezongen door een selectie aan topsolisten. In een gloednieuw, intiem theaterconcert brengen zij de mooiste musicalhits ten gehore. Ik ben er van overtuigd dat de veelzijdige topcast het publiek een fantastische avond uit gaat bezorgen.”

Musical Autumn Nights is in wisselende bezetting te zien in Roosendaal (3/9), Den Haag (18/9), Spijkenisse (22/9), Veldhoven (28/9), Goes (8/10) en Uden (19/10). Meer info en tickets: Musical Autumn Nights.

Lees ook: Ann Van den Broeck en Stany Crets presenteren eerste eigen musical ‘You Are My Sunshine’

Volg ons op sociale media of contacteer ons