CADEAUTIP – 7 originele cadeaus voor kleine én grote Lego-fans

CADEAUTIP – 7 originele cadeaus voor kleine én grote Lego-fans

14 december 2022 0 Door Deugenieten

Grote en kleine Lego-vrienden, opgelet! Het nieuwe jaar komt eraan, de ideale gelegenheid om nieuw Lego-producten onder de kerstboom te vinden of te plaatsen. Aangezien het aantal Lego-producten schier onbeperkt is, ging Deugenieten op zoek naar 7 originele cadeaus voor kleine én grote Lego-fans.

GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY – GIVEAWAY

De eindejaarsperiode is een tijd van cadeautjes. Deugenieten geeft jou graag ideeën en tips voor leuke, originele en spannende geschenken. Wie cadeautjes geeft, ontvangt ze ook graag. En daar zorgt Deugenieten voor! We geven de komende weken immers heel wat leuke geschenken weg via onze giveaway. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en kom er als eerste alles over te weten!

Lego City – Onderzoeksstation op de maan

Astronauten opgelet! Met het op NASA geïnspireerde Lego Onderzoeksstation op de maan staan je gegarandeerd spannende ruimtemissies te wachten. Op deze manier leren kinderen hoe de toekomst van de ruimtevaart eruitziet.

De set telt 786 onderdelen en zit vol details die gebaseerd zijn op echte ruimtevoertuigen en -apparatuur, waaronder een maanbasis met leefkoepel en laboratoria. Ook een maanlander, VIPER rover, drone met luchtkraan en maanbuggy maken deel uit van de set, net als 6 minifiguren.

Ruimteliefhebbers kunnen deze set naar hartenlust combineren met andere Lego City ruimtevaartsets zoals het Lego City Ruimtestation op de Maan en de Lego City Maanwagen.

De Lego City bouwdozen zijn verkrijgbaar in de speelgoedwinkels en je kan ze makkelijk hier online bestellen.

Lego Harry Potter – bouwen in 5 minuten

Potterheads en Lego-fans, opgelet! Dit is een ideale box voor de kleine en grote liefhebbers van magie. De Lego Harry Potter – bouwen in 5 minuten set bevat 70 steentjes om je eigen Hippogrief te bouwen. Met diezelfde steentjes bouw je trouwens een geweldige uil. Bovendien zit er een uniek Harry Potter minifiguur in deze betoverende box.

Dankzij de stap voor stap instructies voor de bijgevoegde bouwmodellen is dit een toegankelijke box voor iedere Lego Harry Potter-fan.

In het boek ontdek je meer dan 100 geweldige ideeën voor je Lego-bouwwerken, activiteiten, uitdagingen en spelletjes. Je kan de stenen met je eigen collectie combineren en zo nog veel meer fantastische magische bouwwerken maken.

Dit is een ideale set om in je eentje te bouwen of gezellig samen met je Lego- en Harry Potter-vrienden. Je kan de set perfect combineren met alle andere Lego Harry Potter sets. een overzicht van de leukste sets vind je hier.

Je kan Lego Harry Potter – bouwen in 5 minuten snel en makkelijk hier online bestellen.

Groot Lego Ideeënboek

Ben je een fervente fan van de populaire bouwstenen en kan je er uren creatief mee bouwen? Dan kan het interessant zijn om wat ideeën op te doen vooraleer je aan de slag gaat met al die kleurrijke steentjes in huis.

Het Groot Lego Ideeënboek staat bomvol tips van echte experts. Zo vind je in het boek ideeën om van alles te bouwen: van kleine dieren en figuurtjes tot grotere bouwwerken zoals geweldige kastelen, boerderijen, spectaculaire spaceshuttles en nog heel veel meer.

Het boek is verdeeld in zes hoofdstukken met elk hun eigen thema: transport, gebouwen, de ruimte, koninkrijken, avonturen en nuttige uitvindingen. Met meer dan 500 modellen en ideeën zit er voor iedereen in het gezin wel iets geschikts
tussen. Het is de perfecte inspiratie voor alle jonge én volwassen Lego-fans.

Het Groot lego Ideeënboek is hier snel en makkelijk te bestellen.

Lego Jurassic World – Owen vs. Delacourt

Ben je ook zo gefascineerd door de wondere wereld van dinosaurussen? Keek je ook vol spanning naar de Jurassic Parc-films? Dan is deze Lego Jurassic World – Owen vs. Delacourt ongetwijfeld iets voor jou!

Met deze bijzondere set beleef je jouw eigen dinosaurusavontuur. De box bevat twee boeken boordevol dino-weetjes en verhalen, twee supercoole Lego minifiguren en een dubbelzijdige pop-up speelscène.

De twee boekjes bevatten heel wat dino-info en enkele coole strips. Bovendien staan er heel wat raadsels en puzzels in voor heel wat dino-fun.

Eens de twee minifiguren in elkaar zijn gezet, zal je de karakters herkennen van dierengedragsdeskundige Owen Grady en zijn vijand Rainn Delacourt, de stroper uit Jurassic World: Dominion. Dankzij de dubbelzijdige pop-up scène en je fantasie laat je hen de spannendste avonturen beleven in Jurassic World.

Je kan Lego Jurassic World – Owen vs. Delacourt hier bestellen.

Lego Ideas – Vincent van Gogh – De sterrennacht

Dat Lego de creativiteit bij kinderen weet te stimuleren, weten we allemaal. Maar ook heel wat volwassenen vinden hun gading in het ruime aanbod van Lego. Als je nog op zoek bent naar een origineel cadeau voor iemand ietsje ouder, dan is de 3D Lego-versie van De sterrennacht, een van de beroemdste kunstwerken van Vincent van Gogh, het ideale geschenk.

Met deze knap uitgewerkte Lego-set waan je jezelf even een groot kunstenaar. De 3D-set komt bovendien met een verstelbare standaard. Zo kan je achteraf je afgewerkte creatie opstellen of hangen in je interieur.

Deze unieke Lego Ideas-set is een herinterpretatie van de unieke penseelstreken van Vincent van Gogh in stenen. Dankzij de 2316 steentjes breng je nu zelf de wervelende wolken en de glooiende heuvels tot leven. Ook Vincent van Gogh zelf is vereeuwigd in Lego als minifig, met in zijn hand penseel en palet, staand aan zijn schildersezel.

Zin om je bouwkunsten en artistieke talenten in één werk samen te brengen?

Je kan de Lego Ideas Vincent van Gogh – Sterrennacht hier online bestellen.

Briljante Lego ideeën

De mogelijkheden met de kleurrijke bouwsteentjes zijn oneindig. Je kan het zo gek niet bedenken of je kan het met Lego en een portie creativiteit allemaal bouwen.

Met de creaties uit Briljante Lego Ideeën waan je jezelf een echte uitvinder. Je vindt er ideeën van bewegend speelgoed tot werkende machines, allemaal te bouwen met de blokjes uit je eigen Lego-verzameling. Haal dus alvast de tandwielen, assen en andere Technic-steentjes maar boven.

De meest briljante bouwsels zet je makkelijk in elkaar aan de hand van duidelijke foto’s en bijhorende uitleg. Zo maak je stap voor stap een rollende robot, een drummende drummer of een werkende hijskraan. En waarom niet ineens ook een draaimolen, flipperkast of knikkerbaan?

Het praktische boek staat vol leuke weetjes over natuurkunde en bouwkunde, onmisbaar voor elke Lego-fan!

Briljante Lego Ideeën kan je hier online bestellen.

Lego – Het verhaal van het speelgoed van de eeuw

Het boek Lego van Deens biograaf Jens Andersen is het verhaal achter het speelgoed dat we allemaal kennen. Elk jaar krijgen tussen de tachtig en negentig miljoen kinderen een doos Lego cadeau. Daarnaast kopen nog eens tien miljoen volwassenen een set voor zichzelf. Maar Lego is nog veel meer dan een duizelingwekkend aantal plastic blokjes dat op eindeloos veel manieren in elkaar gezet kan worden. Dit is het verhaal van een wereldbedrijf en een Deense familie die al negentig jaar het recht om te spelen verdedigt – voor kinderen én volwassenen.

De beroemde biograaf Jens Andersen kreeg als allereerste toestemming om in het persoonlijke archief van de familie Kirk Christiansen te duiken. Op meeslepende wijze vertelt hij hun ongelooflijke levensverhaal: hoe innovatie en creativiteit een klein timmerbedrijf al snel in ’s werelds grootste speelgoedproducent én meest geliefde merk ooit veranderden.

Lego is een onmisbaar boek voor elke Lego-liefhebber en voor iedereen die er ooit met plezier mee heeft gespeeld. Het boek neemt je mee op een culturele reis door de tijd en duikt in de fascinerende familiegeschiedenis achter het speelgoed van de eeuw.

Je kan Lego – Het verhaal van het speelgoed van de eeuw hier bestellen.

Lees ook: 6 topcadeaus voor grote en kleine Kampioenen

Volg ons op sociale media of contacteer ons