VIVA Cruises begeeft zich op volle zee met expeditieschip SEAVENTURE

VIVA Cruises begeeft zich op volle zee met expeditieschip SEAVENTURE

16 juni 2021 0 Door Deugenieten

Riviercruisespecialist VIVA Cruises heeft het nieuwe programma voor haar expeditieschip SEAVENTURE voorgesteld. Het programma omvat indrukwekkende reizen in Noord- en West-Europa en in het Noordpoolgebied.

Na meer dan 45 jaar de mooiste streken van Europa per rivierschip te hebben verkend kondigde het Zwitserse familiebedrijf Scylla vorig jaar aan dat ze haar aanbod met zeecruises zou gaan uitbreiden. Vanaf april 2022 zullen avonturiers aan boord van MS SEAVENTURE, het eerste zeeschip van VIVA Cruises, kunnen genieten van de allerbeste service en de meest unieke bestemmingen.

Het expeditiecruiseschip SEAVENTURE heeft met 82 hutten en suites plaats voor maximaal 164 gasten. Danzkij de beperkte grootte en de twaalf Zodiacs aan boord kan het schip kleinere havens en de meest bijzondere locaties bezoeken.

Danzkij het VIVA All-Inclusive-concept zijn de meeste voorzieningen en diensten inbegrepen in de cruiseprijs en kan je volop genieten aan boord. Zo zijn alle maaltijden, zelfs in het gourmet specialiteitenrestaurant, en alle dranken aan boord inbegrepen. Daarnaast kan je aan boord gebruikmaken van herbruikbare VIVA-waterflessen en exclusieve schoonheidsproducten. Tot slot hoef je je ook geen zorgen te maken over fooien of andere toeslagen.

Zomer in het eeuwige ijs

VIVA Cruises start op 16 april 2022 met een zevendaagse cruise vanuit Dublin. Deze reis brengt je langs de Ierse kust naar Belfast en door het noorden van Schotland naar Edinburgh. Dit wordt gevolgd door verdere reizen naar de Scandinavische regio’s, waaronder Spitsbergen, de noordelijkste archipel van Noorwegen in de Noordelijke IJszee.

Een reishoogtepunt in het aanbod voor 2022 is de zomer in het eeuwige ijs. Op de 24-daagse reis van/naar Bremerhaven, die op twee data van juni tot augustus geboekt kan worden, zet de SEAVENTURE koers via de Schotse Shetlandeilanden naar Groenland. In Disko Bay wachten enorme gletsjers en ijsbergen. Dit is de plek waar bultruggen, dwergvinvissen en gewone vinvissen in de zomer verblijven. In september vaart het schip van/naar Bremerhaven om de mooiste steden van Scandinavië te ontdekken. Op het programma staan steden als Oslo, Göteborg en Kopenhagen. In oktober trekt de SEAVENTURE richting West-Europa. De 22-daagse cruise brengt je van Bremerhaven langs de Franse, Spaanse en Portugese kust naar de Canarische Eilanden. De reis eindigt in Santa Cruz de Tenerife.

VIVA Cruises viert de lancering van de oceaancruises met een vroegboekkorting van 10 procent op alle boekingen tot 31 juli 2021. Meer info en boekingen op www.viva-cruises.com en www.viva-cruises-expeditions.com.

Lees ook: VIVA Cruises breidt vloot uit met drie nieuwe schepen

Volg ons op sociale media of contacteer ons