VIVA Cruises breidt vloot uit met drie nieuwe schepen

VIVA Cruises breidt vloot uit met drie nieuwe schepen

1 februari 2021 0 Door Deugenieten

VIVA Cruises voegt drie schepen toe aan haar vloot en zal dit jaar met vier eigen schepen de Europese rivieren verkennen.

Riviercruisespecialist VIVA Cruises bereidt zich momenteel voor op het komende seizoen. Zo wordt de vloot uitgebreid met drie bekende schepen: MS Robert Burns, MS Treasures en MS Inspire. De drie schepen krijgen een nieuwe naam en worden helemaal geïntegreerd in de rederij.

De schepen Treasures en Inspire waren vorig jaar al erg populair bij de gasten van VIVA Cruises. Vanaf dit jaar zullen de schepen het hele jaar door onderweg zijn voor de rederij. Geheel toepasselijk worden ze ook omgedoopt tot VIVA TREASURES en VIVA INSPIRE.

VIVA MOMENTS

Op basis van het motto van VIVA Cruises – ‘Enjoy the Moment‘ – wordt MS Robert Burns, die vorig jaar ook al door de rederij werd ingezet, omgedoopt tot VIVA MOMENTS.

Het schip dat pas in 2018 werd gebouwd zorgt met zijn 88 buitenhutten voor onvergetelijke momenten aan boord. De meeste van de hutten beschikken over een Frans balkon. Vier suites hebben zelfs een inloopbalkon.

VIVA MOMENTS zal het geplande eerste nieuwe VIVA ONE-schip vervangen en alle reizen in 2021 overnemen. Vanwege de huidige situatie en de bijbehorende vrije capaciteit op de premiumschepen van exploitant Scylla, wordt de lancering van de nieuwe VIVA ONE uitgesteld tot volgend jaar. 

Nieuwe route en vertrekhaven voor VIVA TREASURES

VIVA Cruises zal zich aan het begin van het seizoen voornamelijk richten op binnenlandse Duitse routes. Met Koblenz wordt in komende voorjaar een nieuwe vertrekhaven toegevoegd. 

Vanaf 4 april 2021 start VIVA TREASURES met het aanbieden van korte reizen van vier nachten vanuit de nieuwe vertrekhaven Koblenz. Tijdens de cruise langs de Moezel staan ​​stops in Beilstein, Zell, Bernkastel en Cochem op het programma. 

Na de cruises vanuit Koblenz zal VIVA TREASURES terugkeren naar de populaire korte trips van vier nachten van en naar Frankfurt. Deze trips op de Main en de Rijn worden de hele zomer en herfst van 2021 aangeboden.

Met VIVA TREASURES, VIVA INSPIRE, VIVA MOMENTS en VIVA TIARA beschikt VIVA Cruises over een moderne vloot die je op luxueuze manier Europa laat ontdekken. Meer info vind je op viva-cruises.com.

Lees ook: Riviercruisespecialist VIVA Cruises lanceert zeecruises

Volg ons op sociale media of contacteer ons