Op zoek naar Red, de mascotte van ons nationale elftal, in ‘De Rode Duivels Zoekboek’

Op zoek naar Red, de mascotte van ons nationale elftal, in ‘De Rode Duivels Zoekboek’

21 juni 2021 2 Door Deugenieten

Kennes Uitgeverij brengt een Zoekboek uit met tekeningen rond het EK. Daarin kan je onder meer op zoek naar de mascotte van de Rode Duivels die in de tekeningen zit verstopt.

Het Europees kampioenschap is afgetrapt dus is de zoektocht begonnen naar de beste voetbalploeg van het continent. Red, de mascotte van het elftal, brengt de supporters in ieder geval helemaal in de gepaste sfeer. Alleen is het soms erg moeilijk om Red te spotten tussen al die uitbundige supporters in rode shirts.

Naar aanleiding van het voetbalfeest brengt Kennes Uitgeverij, de officiële uitgever van de Rode Duivels, het ‘De Rode Duivels Zoekboek‘ dat helemaal in de sfeer van het EK baadt uit. Het boek bestaat uit leuke, grappige tekeningen die helemaal draaien rond het Belgische voetbal en alles wat zich daarrond afspeelt. Centraal staat Red, de sfeermaker van de Rode Duivels.

Tekenaar Jean-Marc Krings maakte tekeningen waarin telkens Red verstopt zit. Aan de lezer om op zoek te gaan naar de duivelse mascotte. De ene keer duikt hij op tussen de spelers, een andere keer dan weer bij de supporters. Maar niet alleen Red weet zich goed weg te steken, er zitten nog heel wat andere voorwerpen in de tekeningen verborgen. Zo kan je op zoek naar vuvuzela’s, drietanden, verrekijkers,… In elke tekening kan je wel op zoek naar minstens tien voorwerpen. Zie jij Red overal?

Wil je zelf te weten komen waar Red zich precies allemaal heeft verstopt? Dan kan je terecht in de boekhandel voor het ‘De Rode Duivels Zoekboek’ of je kan het hier online bestellen.

GIVEWAY – Ga zelf op zoek naar mascotte Red in het ‘De Rode Duivels Zoekboek’.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Voetbalgekte in de ‘F.C. De Kampioenen EK-special’

Volg ons op sociale media of contacteer ons