Voetbalgekte in de ‘F.C. De Kampioenen EK-special’

Voetbalgekte in de ‘F.C. De Kampioenen EK-special’

15 juni 2021 2 Door Deugenieten

Ook de vrienden van F.C. De Kampioenen gaan helemaal op in de EK-sfeer. Ter gelegenheid van het vierjaarlijkse voetbaltoernooi brengen ze een passende EK-special uit boordevol avonturen en supercoole spelletjes.

We hebben er een jaartje extra op moeten wachten, maar de voetbalgekte is weer helemaal terug. Het EK is net begonnen en onze Rode Duivels hebben al getoond dat ze er helemaal klaar voor zijn.

Iets minder afgetraind maar daarom niet minder geliefd zijn de vrienden van F.C. De Kampioenen. Ook zij zijn helemaal klaar voor een spetterend EK. Om helemaal in voetbalsfeer te blijven en om de voetbalvrije momenten tijdens het Europees kampioenschap op te vrolijken brengen De Kampioenen een EK-special uit. Naast tal van leuke spelletjes bevat dit album maar liefst drie avonturen van de voetbalvrienden: ‘Buziness is Buziness’, ‘De Corsicaanse connectie’ en ‘De malle mascotte’.

Wie de ‘F.C. De Kampioenen EK-special‘ in huis haalt, zal zich de komende weken niet vervelen. Lees- en spelplezier zijn verzekerd! Online vind je trouwens het speelschema van alle EK-wedstrijden, een schema die voor de gelegenheid helemaal in een Kampioenen-jasje werd gestoken! Ondertussen blijven wij net als de vrienden van De Kampioenen duimen dat onze Rode Duivels EK-kampioen mogen worden. Want Kampioen zijn is plezant, toch? Je kan de ‘F.C. De Kampioenen EK-special’ hier online bestellen.

GIVEWAY – Samen met Standaard Uitgeverij geven we enkele exemplaren weg van deze ‘F.C. De Kampioenen EK-special’.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: “I’ll be there for you”: Lego brengt nieuwe ‘Friends’-set uit

Volg ons op sociale media of contacteer ons