Holland America Line introduceert nieuw ‘Have It All’-premiumpakket

Holland America Line introduceert nieuw ‘Have It All’-premiumpakket

10 mei 2021 10 Door Deugenieten

Holland America Line lanceert een nieuw ‘Have It All’-premiumpakket. Het pakket omvat landexcursies, dranken, wifi en diners in één van de specialiteiten-restaurants in één basiscruisetarief.

Voor wie net als ons deugeniet van een vakantie waar alles inbegrepen is lanceert Holland America Line een nieuw ‘Have It All’-premiumpakket. In het pakket zijn landexcursies, een drankenpakket, wifi en diners in één van de specialiteiten-restaurants inbegrepen. Zo kan je zorgeloos en volop genieten van een vakantie op zee.

Het ‘Have It All’-premiumpakket is het hele jaar door beschikbaar op alle routes van zes dagen of langer, met uitzondering van de Grand Voyages, of segmenten hiervan. De ‘Have it All’-cruisetarieven vertegenwoordigen een besparing van 50% of meer op de inbegrepen extra’s in vergelijking met wanneer je ze afzonderlijk zou aankopen.

Meerwaarde en gemak van ‘Have It All’ 

Naast alles dat doorgaans bij een standaard cruisetarief is inbegrepen, bevat het ‘Have It All’-premiumpakket vier uitzonderlijke extra’s. Dat alles voor één tarief met nog meer voordeel naargelang de lengte van de geboekte cruise.

Cruises van 6 tot 9 dagen: 

• Eén landexcursie met een waarde van maximaal $100 of $100 korting op één excursie voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. Je kan kiezen uit duizenden wereldwijde landexcursies – van actieve ziplining-avonturen tot meeslepende, historische verkenningen. 
• Signature Drankenpakket voor alle gasten in dezelfde hut. Geniet van een ruime keuze aan wijn, bier, sterke drank, cocktails, frisdrank, koffie en meer. Maximaal 15 drankjes per dag en de kosten voor de barservice zijn inbegrepen. 
• Een diner in één van de bekroonde specialiteitenrestaurants aan boord voor alle gasten die in dezelfde hut verblijven. De Pinnacle Grill is het ultieme steakhouse op zee, terwijl de Tamarind de tradities van Zuidoost-Azië, China en Japan laat zien met exotische smaken en gerechten. Het Canaletto is een ontspannen locatie die authentieke Italiaanse gerechten serveert, gemaakt om met elkaar te delen.
• Een WIFI-pakket voor de eerste en tweede gast in dezelfde hut.

Cruises van 10 tot 20 dagen: 

• Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van zes tot negen dagen, PLUS een extra landexcursie aan wal van $100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($200 per gast in totaal). 
• Twee avonden speciaal dineren.

Cruises van 21+ dagen (exclusief Grand Voyages & segmenten): 

• Alle extra’s die in het pakket zijn inbegrepen voor cruises van 10 tot 20 dagen, PLUS een extra landexcursie van $100 per persoon, of te gebruiken als een tegoed voor een excursie naar keuze ($300 per gast in totaal). 
• Drie nachten speciaal dineren.

Het ‘Have It All’-tarief wordt tijdens de boeking gepresenteerd als een optie, waarbij de inbegrepen voordelen al in de prijs zijn verwerkt. Dit geldt voor alle categorieën hutten en suites. Gasten die liever zonder alle extra’s willen cruisen, kunnen bij het boeken kiezen voor een standaard ‘cruise only’-tarief.

Holland America Line herstart vanuit Griekenland

De Griekse eilanden zijn al decennialang het hoogtepunt van de mediterrane routes van Holland America Line. Vanaf midden augustus kunnen reizigers weer volop genieten van de rijke geschiedenis, cultuur en gastronomie van Griekenland. Eurodam zal vier afvaarten aanbieden vanaf Piraeus (Athene).

De reisroute ‘Idyllische Griekse eilanden’ met vertrek op 15 en 29 augustus, omvat Kotor, Montenegro, plus de Griekse eilanden Kékira (Corfu), Thíra (Santorini) en Mykonos. ‘Ancient Wonders’ vertrekt op 22 augustus om Haifa, Israël, evenals Náfplion, Mykonos en Rhodos in Griekenland te verkennen. Beide opties kunnen worden gecombineerd tot een ​​langere, back-to-back 14-daagse Collectors ‘Voyage.
 
Een zevendaagse ‘Adriatic Allure’-route vertrekt op 5 september van Piraeus naar Venetië, Italië, met stops in Mykonos, Katakolon (Olympia) en Kreta (Chania), Griekenland en Sarandë, Albanië. Meer informatie vind je op hollandamerica.com.

Culinair genieten

Sinds haar ontstaan staat Holland America Line bekend voor haar ruime en comfortabele schepen, bekroonde service, culturele ervaringen en lekker eten. De rederij is dan ook de enige ter wereld die zich laat bijstaan door een ‘Culinaire Council‘. Deze bestaat uit acht all-star chef-koks, ieder met zijn of haar eigen culinaire achtergrond en passies die weer garant staan voor ongelooflijk dineren aan boord. De ‘culinaire raad’ wordt geleid door Masterchef Rudi Sodamin.

Naast een serie kookboeken bracht meesterkok Sodamin zijn artistieke talenten naar voor in ‘Food Faces‘. In dit kunstboek toont hij meer dan 150 afbeeldingen van eetbare creaties die een grillig spectrum van menselijke emoties weergeven. De ‘Food Faces’ pronken eveneens op de borden van Rudi’s Sel de Mer aan boord van de schepen.

GIVEAWAY – Geniet thuis van het cruisegevoel aan boord van Holland America Line met ‘Food Faces’ van chef-kok Rudi Sodamin.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties. Wil je alsnog een exemplaar van het mooie ‘Food Faces’ in huis halen dan kan je het boek hier online bestellen.

Lees ook: Culinaire Council van Holland America Line bestaat 10 jaar: een decennium gastronomische hoogtepunten op zee

Volg ons op sociale media of contacteer ons