De chocolade van Dolfin maakt het eindejaar extra smakelijk

De chocolade van Dolfin maakt het eindejaar extra smakelijk

1 december 2021 0 Door Deugenieten

Om de winter gastronomisch in te vullen heeft Dolfin enkele nieuwigheden uitgebracht. Zo zijn er chocoladetabletten met nieuwe smaken waaronder pure chocolade met geroosterde sesam, melkchocolade met gemalen koffie en witte chocolade met frambozen. Tijd om te proeven!

Dolfin maakt al meer dan 32 jaar chocolade van topkwaliteit die gewaardeerd worden door fijnproevers en gastronomen. De Belgische chocolademaker staat vooral bekend omwille van zijn tabletten in verschillende formaten. Daarnaast zijn vooral zijn kenmerkende Napolitains, gastronomische kleine chocoladevierkantjes die wonderbaarlijk versmelten met het aroma van koffie, immens populair.

Nieuw dit jaar zijn de Knikkers die tegelijk smeltend en krokant zijn. De Knikkers bestaan in verschillende smaken waaronder amandelen die royaal omhuld zijn met zachte pure chocolade, of een hele geroosterde hazelnoot omhuld met melkchocolade. De doosjes zijn perfect om cadeau te doen of om lekker zelf van te deugenieten, en dat op elk moment van de dag.

Wanneer chocolade kunst wordt

Onlangs ging Dolfin een samenwerking aan met Philippe Geluck, de auteur van het stripverhaal ‘Le Chat‘. Dat resulteerde in een reeks chocoladetabletten met onmiskenbare smaken die goedgekeurd werden door de enige echte ‘Le Chat’. Zo is er melkchocolade met karamel of speculaas, pure chocolade met Guérandezout of geroosterde amandelen. De vier smaken zijn verkrijgbaar in tabletten van 70 g of 30 g.

Wie op zoek is naar een leuk doosje vol zoete en originele lekkernijen om cadeau te geven, zal zijn gading vinden in de nieuwe doos chocolaatjes die Dolfin en Philippe Geluck samen creëerden. De 10 minitabletten van heerlijke bittere chocolade of melkchocolade zijn pure verwennerij voor klein en groot.

Op elk van deze verpakkingen vind je uiteraard de sprekende kat die iedereen elke keer opnieuw aan het lachen weet te brengen met zijn geniale uitspraken.

Een nieuwe elegante verpakking

Sinds jaar en dag weet Dolfin smaak met kwaliteit, originaliteit en betrokkenheid bij de planeet te combineren. De meester-chocolatier wil zijn ecologische voetafdruk verder verkleinen door minder plastic te gebruiken. Daarom wordt de verpakking van de chocoladetabletten vervangen door een mooi kartonnen omhulsel dat voor een nog elegantere uitstraling zorgt. De nieuwe verpakking bevat 80 procent minder plastic en wordt gemaakt van karton uit duurzaam beheerde bossen.

Meer informatie over de verschillende producten en de online winkel vind je op Dolfin.be.

Lees ook: Gault&Millau maakt Chocolatiers van het Jaar 2022 bekend

Volg ons op sociale media of contacteer ons