Bol.com biedt digitale kinderboeken aan voor één eurocent

Bol.com biedt digitale kinderboeken aan voor één eurocent

27 december 2021 0 Door Deugenieten

Tijdens deze kerstperiode hoeven de kids zich thuis niet te vervelen. Bol.com lanceert de ‘BoekieClub‘ waar je een reeks kinderboeken voor slechts één eurocent kan vinden. Leesplezier gegarandeerd!

Lezen is enorm belangrijk in de algemene ontwikkeling van kinderen. Bovendien kan het ook een bijzonder prettige bezigheid zijn en zorgt het voor extra ontspanning. De kerstvakantie is dan ook een uitgelezen moment om jonge kinderen aan het lezen te krijgen.

Om de vakantie voor zowel de kinderen als de ouders aangenamer te maken heeft bol.com de ‘BoekieClub‘ gelanceerd, een digitale boekenclub voor kinderen van verschillende leeftijden. Op het platform kunnen kinderen voor 1 cent per stuk zowel e-books lezen als verhalen luisteren.

Met ‘Boekieclub’ wil bol.com de Vlaamse kinderen wat extra ontspanning bieden en hen aan het lezen zetten. Tegelijkertijd is het een leuke manier om de ouders te ondersteunen nu de kinderen een weekje langer thuis zijn.

Lees ook: Haal LEGO gratis in huis via je brievenbus

‘BoekieClub’ is een actie die kadert binnen de Bollebozen-community van bol.com-medewerkers, partners en maatschappelijke organisaties. Het is een initiatief dat streeft naar het creëren van gelijke kansen voor alle kinderen. Enerzijds door het plezier van lezen en verhalen over te brengen en anderzijds door hun digitale vaardigheden te helpen ontwikkelen.

Concreet biedt het winkelplatform tot en met 9 januari bijna 20 e-books en luisterboeken voor kinderen aan voor een symbolische eurocent.

Meer informatie over de ‘BoekieClub’ en de beschikbare titels vind je op de website van ‘BoekieClub’.

Lees ook: LEGO brengt nostalgische Winnie de Poeh-set uit

Volg ons op sociale media of contacteer ons