Haal LEGO gratis in huis via je brievenbus

Haal LEGO gratis in huis via je brievenbus

10 januari 2021 0 Door Deugenieten

Zijn jouw kids ook superfan van LEGO, dan hebben we superleuk nieuws. Naast een aantal nieuwe coole sets kan je je kleine LEGO Masters blij maken met een gratis abonnement op het LEGO Life Magazine. Voor de iets oudere LEGO fans is er de LEGO Life app.

Het LEGO Life Magazine staat vol LEGO-nieuwtjes en ‘achter de schermen’-verhalen, spelletjes, puzzels, stripverhalen en bouwuitdagingen. Daarnaast staan er natuurlijk ook voorproefjes in van de nieuwste sets en thema’s.

Bovendien staan in elk nummer een aantal Cool Creations voor en door LEGO-fans. De creaties van je kleine LEGO Masters kunnen dus in het magazine komen te staan. Hoe cool zullen ze dat niet vinden!

Het magazine wordt vier keer per jaar direct en helemaal gratis bij je thuis bezorgd.

Voor kinderen ouder dan 9 jaar is er de LEGO Life app. De app is een creatieve en sociale plek waar de iets oudere LEGO Masters contact kunnen maken met andere kinderen en hun creaties delen, en dit op een veilige manier.

Kapitein Veilig leidt alles in goede banen. Zo leert hij de kinderen hoe ze veilig hun creaties kunnen delen, opmerkingen plaatsen en vrienden toevoegen.

LEGO minifig-avatars en door de app gegenereerde gebruikersnamen zorgen ervoor dat je kind volledig anoniem is en blijft. Bovendien worden alle berichten door moderators bekeken om er voor te zorgen dat ze geschikt zijn. Zo kan je er zeker van zijn dat er geen persoonlijk identificeerbare informatie of foto’s worden gedeeld.

De LEGO Life app is een volledig gratis digitale ervaring zonder verborgen kosten of aankoopmogelijkheden binnen de app.

Inschrijven om het LEGO Life Magazine te ontvangen kan via deze link. Meer informatie over de LEGO Life app vind je hier.

Lees ook: Maak je eigen Mickey Mouse schilderij met LEGO

SpeelgoedSpeelgoed
Volg ons op sociale media of contacteer ons