Zet de polonaise in met de verzamel-cd Schlagerfestival Glitter & Glamour Editie

Zet de polonaise in met de verzamel-cd Schlagerfestival Glitter & Glamour Editie

16 maart 2023 4 Door Deugenieten

Schlagerfestival 2023 vindt plaats op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 maart 2023 in Trixxo Arena Hasselt. Ook dit jaar staan er een aantal fantastische toppers op het podium: Sergio, Lisa del Bo, Christoff, Luc Steeno, Laura Lynn, De Romeo’s, Yves Segers, Die Schnappers (Matthias Lens & Yves Segers) en Willy Sommers. Special guest op het Schlagerfestival is dit jaar niemand minder dan Stan Van Samang. Gastheer van het geweldige muzikale feest is Kürt Rogiers.

het schlagerfestival 2023 cd

Naar goede gewoonte verschijnt er elk jaar net voor de live-shows van het Schlagerfestival in Hasselt een verzamel-cd van het muziekfestival. De verzamelbox Schlagerfestival 2023 bestaat uit drie cd’s met de grootste hits van onder andere Mart Hoogkamer (‘Ik ga zwemmen’), Margriet Hermans (‘Lekker blijven hangen’), The Pointer Sisters (‘I’m So Excited’), Snollebollekes (‘Links Rechts’), Marco Borsato (‘Rood’), Paul Severs (‘Ik ben verliefd op jou’) en Jo Vally (‘De zomer van ons twee’). Op het derde schijfje staan alle grote meezingers waaronder ‘Sweet Caroline’ van Christoff, ‘Why tell me why’ van Anita Meijer, ‘Mama Mia’ van ABBA en ‘Liefde is een kaartspel’ van Lisa del Bo verzameld in een gigantische non-stop mix.

Wist je trouwens dat naast De Romeo’s, Christoff, Laura Lynn, Yves Segers, Bart Kaëll en Willy Sommers nu ook Kürt Rogiers en Luc Steeno hun eigen Schlagerfestival-ster op de Walk of Fame aan Trixxo Arena in Hasselt hebben? Beide heren komen reeds voor de 7de keer naar het Schlagerfestival.

GIVEAWAY – Om je alvast in de stemming te brengen geven wij een aantal exemplaren van de verzamel-cd ‘Schlagerfestival 2023’ weg.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Volg ons op sociale media of contacteer ons