Vanaf nu maak je zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank met SodaStream

Vanaf nu maak je zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank met SodaStream

7 juli 2021 0 Door Deugenieten

SodaStream heeft enkele smaken toegevoegd aan zijn assortiment siropen. Vanaf nu kan je makkelijk zelf je favoriete PepsiCo-drankje thuis maken. Zonder gezeul met flessen maar wél met de bekende authentieke smaak!

Wie heerlijk bruisend water zegt, denkt ongetwijfeld aan SodaStream. Met dit toestel maak je in een handomdraai zelf heerlijk parelend water. In het kader van Mei Plasticvrij gingen we eerder al aan de slag met dit handige toestel en ontdekten we de voordelen van zelf bruisend water maken. Zo zijn de SodaStream-bubbels niet enkel gezond en makkelijk te maken, we hoeven voortaan ook niet meer met flessen water te sleuren. En in plaats van talloze plastic wegwerpflessen, gebruiken we nu één herbruikbare SodaStreamfles. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een gezondere planeet. Ook nieuwsgierig? Neem hier een kijkje naar onze SodaStream-ervaring.

SodaStream dat onderdeel is van PepsiCo, is wereldwijd marktleider in de bereiding van bruisende dranken thuis. Maar met het bruistoestel maak je niet enkel bruisend water. Wie zijn bruiswater liever met een smaakje heeft, kan er vanaf nu de vertrouwde smaken van PepsiCo aan toevoegen. SodaStream heeft namelijk enkele iconische smaken in zijn assortiment opgenomen.

Vertrouwde frisdranksmaak met SodaStream-bubbels

Met de nieuwe SodaStream-smaken kan je de populaire PepsiCo-frisdranken nu makkelijk zélf thuis maken. Sprankelend, intens en in een handomdraai klaar. Gewoon kraantjeswater bruisend maken met SodaStream, een PepsiCo-smaak toevoegen en je frisdrank is klaar!

Het assortiment bestaat uit de klassiekers Pepsi, Pepsi Max maar ook 7UP en 7UP Free. Daarnaast werd ook het bij ons minder bekende Mirinda Orange aan het aanbod toegevoegd.

De SodaStream PepsiCo-smaken bieden de vertrouwde, volle smaak waarmee we bekend zijn. Met één flesje PepsiCo-siroop van 440 ml maak je zo’n 9 liter kant-en-klare frisdrank. Aangezien elke fles vers is klaargemaakt, hoef je niet te vrezen voor een fletse Pepsi of 7UP. Gewoon kraantjeswater doen bruisen met het bruiswatertoestel en de herbruikbare flessen van SodaStream, je favoriete smaakje toevoegen met behulp van de bijbehorende doseerdop, en klaar!

Licht om dragen, beter voor het milieu

De SodaStream PepsiCo-smaken zorgen niet alleen voor frisdrankplezier en gebruiksgemak – gesleep met kratten en leeggoed is overbodig – ze helpen ook het milieu. De negen liter frisdrank uit één flesje PepsiCo-smaak komt ongeveer overeen met een reguliere sixpack frisdrank van 6 x 1,5 liter. Als je de PepsiCo-smaken en de herbruikbare flessen van SodaStream gebruikt zorg je ervoor dat duizenden plastic wegwerpflessen niet in de natuur terechtkomen.

Of het nu bij een spannende filmavond, een gezellig samenzijn met vrienden of bij een zomerfeest in de tuin is, de nieuwe PepsiCo-smaken van SodaStream zullen gegarandeerd in de smaak vallen. Je kan kiezen uit Pepsi, 7UP of Mirinda. Bovendien is elke smaak verkrijgbaar in een suikervrije variant. Wij hopen alvast dat er in de toekomst nog meer smaken bijkomen in het Sodastreamaanbod. Mogen we alvast een suggestie doen? Deugenieten is gek op Mountain Dew, de lemon-lime drank van PepsiCo.

SodaStream en de PepsiCo-siropen zijn verkrijgbaar bij onder andere Carrefour, Colruyt, Coolblue, Delhaize, Hubo, Krëfel, MediaMarkt en Vanden Borre. Je kan ze ook makkelijk online bestellen bij bol.com.

Lees ook: Heerlijke handgemaakte bonbons in de brievenbus met ‘Chocoladebezorgd’

Volg ons op sociale media of contacteer ons