‘The Best of Musicals – at the Movies’: het ideale musicalfeestje

‘The Best of Musicals – at the Movies’: het ideale musicalfeestje

16 januari 2020 0 Door Deugenieten

Omdat we bij deugenieten.be wel van een musical en een feestje houden trokken we afgelopen weekend naar de Stadsschouwburg in Antwerpen. Daar brachten 14 artiesten de grootste musicalhits tot leven in een voorstelling die we gerust nu al het musicalfeestje van het jaar kunnen noemen.

La La Land, Bohemian Rhapsody, The Greatest Showman, Les Misérables, Rocket Man, The Prince of Egypt, Footloose, Titanic, The Bodyguard, An Officer and a Gentleman,… het zijn maar een paar van de 27 musicalfilms waarvan de grootste hits aan bod kwamen tijdens ‘The Best of Musicals – at the Movies‘.

Tijdens deze derde editie was het volop genieten van de muzikale talenten van Charlotte Campion, Chris Van Tongelen, Goele De Raedt, Wim Van Den Driessche, Elke Buyle, Marleen van der Loo en creatieve duizendpoot Gene Thomas.

Samen met Jeroen Logghe, Charlotte Verduyn, Rick Van Den Belt en Christophe Coenegrachts brachten ze onder begeleiding van een 26-koppig live orkest ‘The best of Musicals – at the Movies’ tot leven.

Naast deze gelauwerde musicalstemmen maakten de Nederlandse Eva-Jane Smeenk en Ivann Vermeer hun debuut in een musicalproductie!

Eva-Jane Smeenk (artiestennaam Eva-Jane) woont en werkt al jarenlang in België en ken je zeker als zangeres bij o.a. de band van Miguel Wiels, Clouseau, Café Flamand, K3. Bovendien was de vriendin van Kris Wauters de afgelopen vijf jaar de vaste vrouwelijke stem van het VTM-programma ‘Liefde voor Muziek’.

Ivann Vermeer zette zijn eerste muzikale stappen in de succesvolle kindergroep ‘The Bubbles’ en groeide uit tot een gelauwerd en veelgevraagd backing vocalist bij ondermeer Paul Young, Lionel Richie, Rob De Nijs, Leo Sayer en The Three Degrees. In 2005 haalde hij een welverdiende derde plaats in het VTM-programma ‘X-factor’ en gedurende vijf seizoenen toonde Ivann zijn uitzonderlijke vocale capaciteiten als leadzanger bij ‘Sterren op de dansvloer’.

Vorig jaar schitterde Ivann als leadzanger in de sublieme George Michael-tributeshow ’The Edge of Heaven Tour’ en op 26 oktober deelde hij het podium met de Nederlandse superster Glennis Grace.

Voeg hier nog de engelenstem van Charlotte Verduyn, het mannelijke tegengewicht van Christophe Coenegrachts, Jeroen Logghe, Rick van den Belt én het 26-koppige live orkest toe, en je begrijpt dat ‘The Best of Musicals – at the Movies’ een musicalspektakel is om duimen en vingers van af te likken!

‘The Best Of Musicals – at the Movies’ nog te genieten op 21, 22 en 23 februari 2020 in Capitole Gent. Tickets & info op musichall.be.

Volg ons op sociale media of contacteer ons