Superplus van Delhaize maakt gezonder eten goedkoper

Superplus van Delhaize maakt gezonder eten goedkoper

6 mei 2021 1 Door Deugenieten

Als we de voorbije maanden iets geleerd hebben dan is het wel dat gezondheid een essentiële waarde is. Met haar nieuw en revolutionair getrouwheidsprogramma, dat zowel de consumptie van gezondere voeding als de koopkracht van de klanten bevordert, speelt Delhaize daar handig op in. Met de gloednieuwe SuperPlus-kaart krijg je automatisch een korting van 5%. Deze kan stijgen tot 15% op meer dan 5.000 producten die een Nutri-Score A of B hebben.

De voorbije maanden hebben we met z’n allen grote inspanningen geleverd om gezonder te leven door meer te bewegen en gezonder te eten. Delhaize wil bijdragen aan deze inspanningen en mee helpen bouwen aan een gezondere samenleving. Ze doen dit door heel concrete oplossingen aan te bieden. Zo lanceerde de winkelketen de Nutri-Score, promoot ze groenten en fruit en worden andere evenwichtige producten zoals vis, soepen, water extra onder de aandacht gebracht. De lancering van het SuperPlus-programma bouwt daarop verder.

De SuperPlus-kaart

Het Superplus-programma is een combinatie van gezonde koopkrachtondersteuning met nieuwe innovatieve toepassingen. Maar de nieuwe kaart is veel meer dan een gewone spaarkaart. Het is een digitale ervaring, waarbij je via de app op je smartphone alle voordelen van de kaart krijgt. Klanten die dat willen, kunnen natuurlijk nog altijd gebruik maken van de fysieke SuperPlus-kaart.

De koopkracht ondersteunen voor een evenwichtige voeding: Nutri-Boost

We moeten het niet onder stoelen of banken steken: Gezond eten kost meer geld. Tenminste dat was tot nu toe het geval. In het nieuwe getrouwheidsprogramma staat de prijs van Nutri-Score-producten centraal. Dankzij de nieuwe SuperPlus-kaart krijg je 5 tot 15% korting op meer dan 5.000 producten met een Nutri-Score A of B. Hoe meer je bij Delhaize koopt, hoe meer korting je krijgt op producten met een Nutri-Score A of B. De korting is dus gebaseerd op het totale aankoopbedrag van de vorige maand en de korting wordt gegeven aan producten met een Nutri-Score A of B. Zo kan je tot 360 euro per jaar besparen.

Een kaart die het leven gemakkelijker maakt

Naast kortingen op producten met Nutri-Score A of B, krijg je via het SuperPlus-programma ook extra kortingen en nieuwe functies die het leven vergemakkelijken.

  • Punten sparen: Je kan nog steeds punten sparen, maar het systeem wordt flexibeler. Zo kan je nog altijd 500 punten sparen en een 5 euro-bon ontvangen. Maar je kan ook van andere leuke aanbiedingen genieten als je minder punten hebt en je kan punten inwisselen voor specifieke producten. Elke maand kan je kiezen uit ongeveer vijftien producten. Daarnaast kan je punten inwisselen voor aankoopbonnen bij partners waaronder bol.com.
  • Promo-Boost: Klanten ontvangen nog mooiere promoties dan die in de winkel en online. Als een product in de winkel aan -20% staat, dan kan je die bijvoorbeeld kopen aan -30%.
  • Nutri-Profiel: Via deze optie kan je zien hoeveel producten je hebt gekocht met bijvoorbeeld een Nutri-Score A of B. Zo zie je meteen hoe evenwichtig je aankopen zijn. Voor producten met Nutri-Score B, C, D of E krijg je een alternatief aangeboden dat een betere Nutri-Score heeft. Bijvoorbeeld: Wist u dat deze natuurlijke yoghurt Nutri-Score A heeft en deze vruchtenyoghurt een Nutri-Score B heeft?
  • SuperPlus-krediet: Al je krediet in een oogopslag. Je SuperPlus-krediet toont hoeveel er zal worden afgetrokken van je volgende aankopen. Dat gaat automatisch! Je krijgt krediet wanneer je punten inwisselt voor Delhaize-korting (€5), voor leeggoed en eventueel na een beslissing van onze klantendienst.

Meer informatie over de SuperPlus-kaart en hoe je ze aanvraagt vind je op delhaize.be of door te klikken op onderstaande banner.

Lees ook: Verhoog je creativiteit met ‘De weg van het luisteren’

Volg ons op sociale media of contacteer ons