Stretchen aan de yoga wall in Aspria Arts-Loi

Stretchen aan de yoga wall in Aspria Arts-Loi

30 juni 2023 0 Door Deugenieten

De Brusselse sportclub Aspria Arts-Loi heeft een grote expertise opgebouwd op het vlak van groepslessen. De binnenruimte van 1.000 m² werd heringericht en gestructureerd rond 5 thematische studio’s. Een vernieuwde en immersieve ervaring! 

Aspria Arts-Loi, een van de drie vestigingen van de internationale countryclub Aspria in Brussel, heeft een verrassend yoga-aanbod in petto. Na de recente herinrichting van de binnenruimtes in thematische studio’s verrast de Brusselse club, met een grote expertise in groepslessen, met heel wat nieuwigheden. De gloednieuwe zenstudio is een echte oase van welzijn waar het heerlijk herbronnen is tijdens de middagpauze of na een lange werkdag.

De studio is volledig ingericht in het hout en wil de leden laten kennismaken met yoga en meditatie in al hun vormen. Denk maar aan een “klassieke” yogasessie (hatha), sportieve en intense yoga (ashtanga/vinyasa), sessies met focus op de ademhaling (kundalini) of op het innerlijke evenwicht (yin). Bij Aspria is er voor iedereen wel een passende vorm van yoga. Dit jaar voegt de club met de yoga wall een nieuwe discipline toe: acrobatisch en verrassend.

Dit soort yoga werkt met riemen die aan de muur zijn bevestigd en dat zorgt ervoor dat we anders gaan stretchen, diepgaander op onze houding werken, meer aandacht hebben voor onze centrering en ons evenwicht op een veilige manier gaan versterken. De yoga wall bij Aspria Arts-Loi is geschikt voor zowel beginners als voor geoefende yogaliefhebbers. Deze discipline is spectaculair, speels en heeft het potentieel om één van de meest populaire groepslessen van Aspria te worden.

Benieuwd om de nieuwe zenstudio uit te proberen? Je kan een bezoek aanvragen op Aspria.com.

Lees ook: Zelfzorg en mindfulness op de boekenplank van Deugenieten

Volg ons op sociale media of contacteer ons