Stijlvol paasbrunchen in het iconische Steigenberger Wiltcher’s Brussel

Stijlvol paasbrunchen in het iconische Steigenberger Wiltcher’s Brussel

5 april 2023 0 Door Deugenieten

Het iconische hotel Steigenberger Wiltcher’s in Brussel blaast dit jaar 110 kaarsjes uit. Het luxueuze 5-sterrenhotel gelegen op de prestigieuze Louizalaan grijpt tijdens dit jubileumjaar elke gelegenheid aan om te vieren. Er zijn immers genoeg redenen om te komen feesten en ontspannen in deze stijlvolle omgeving.

Een verbluffende paasbrunch op zondag 9 april

De maand april is net begonnen, de lente heeft zich al even aangemeld en Pasen loert om de hoek. Alle reden om dit alles te vieren tijdens een heerlijke paasfeest. Iedereen is welkom in het Steigenberger Wiltcher’s in Brussel om deze heuglijke feestdag te vieren met een paasbrunch die voorzien is van een gevarieerd aanbod aan smaakvolle buffetten. Koffiekoeken, salades, charcuterie, hartige en zoete hapjes,… Wie houdt van een uitgebreid zondags ontbijt zal niets tekortkomen. Voor Pasen maakt Wiltcher’s de zondagsbrunch extra bijzonder met enkele bijzondere uitbreidingen zoals een aangesneden paaslam en een overvloed aan chocolade eieren. Natuurlijk mag een glaasje Taittinger champagne op dit paasfeest niet ontbreken. En net als bij elke zondagsbrunch zorgt ook nu een zangeres-pianiste voor een streepje sfeervolle muziek.

Tijdens deze paasbrunch zijn ook de kleintjes erg welkom om deze bijzondere dag te vieren. Zij kunnen zich amuseren in de kids corner, op de foto gaan met het reuzenkonijn of zich uitleven tijdens de grote paaseierenzoektocht in de grote balzalen op de benedenverdieping van het hotel.

De paasbrunch is een verrukkelijk feest voor jong en oud en tevens een mooie gelegenheid om met familie of vrienden te genieten van een overheerlijke brunch in een vrolijke sfeer. Het is bovendien de ideale gelegenheid om de salons, bars en mooie terras van dit iconische hotel te (her)ontdekken.

Wie graag deelneemt aan de paasbrunch reserveert vooraf online via https://www.loui.brussels/brunch.

Oosterse iftarmaaltijd tot 22 april

In de lente vieren we niet alleen Pasen, maar ook de ramadan. Tijdens deze vastenmaand organiseert Wiltcher’s elke week iftarmaaltijden, het eten dat moslims gedurende ramadan meteen na zonsondergang nuttigen. Het is een heerlijke manier om het vasten te verbreken of, voor wie niet vast, om de rijkelijke Oosterse keuken van dit moment te ontdekken.

Tijdens deze gezellige etentjes kan je je verwachten aan livemuziek en oosterse lekkernijen. Terwijl je samen met familie of vrienden ontspannen geniet kan je heel wat nieuwe gerechten ontdekken. Volwassenen kunnen op het terras ook shisha roken in een oosterse tent. Ideaal voor wie zich op een andere manier wil ontspannen en zin heeft in een oosterse reis voor zijn smaakpapillen.

Het feest vindt elke donderdag, vrijdag en zaterdag van 19 tot 22 uur plaats in Café Wiltcher’s, en dit nog tot 22 april. De iftar kan je boeken via https://www.loui.brussels/reservation.

Meer info over Steigenberger Wiltcher’s Brussel vind je op steigenberger.com.

Lees ook: Aspria Avenue Louise, een oase van rust in hartje Brussel

Volg ons op sociale media of contacteer ons