SodaStream zorgt voor een extra sprankelende en kleurrijke Antwerp Pride

SodaStream zorgt voor een extra sprankelende en kleurrijke Antwerp Pride

9 augustus 2021 4 Door Deugenieten

Van 11 tot en met 15 augustus geeft de Antwerpse LGBTQIA+-gemeenschap weer een kleurrijk feest in de metropool. Ter ondersteuning van Antwerp Pride presenteert SodaStream de video ‘Rainbow Story’ en wordt een limited edition ‘Rainbow Story’-box uitgebracht.

De veertiende editie van Antwerp Pride wordt net als vorig jaar een kleinere editie maar daarom niet minder vrolijk, divers en zinvol. Met als centrale thema ‘Not Just Words‘ wil men dit jaar stilstaan bij online discriminatie en pestgedrag.

Regenboog boven de Scheldestad

Op woensdag 11 augustus vindt er een spetterende openingsavond plaats met verschillende optredens in OLT Rivierenhof. Op vrijdag zijn er panelgesprekken rond het centrale thema van dit jaar. Op zaterdag en zondag is er Rainbow Village op het Operaplein. Dit is de plek voor gelijkgezinden binnen of buiten de LGBTQIA+-gemeenschap om elkaar op een veilige manier te ontmoeten. Er zijn infostanden, dj-sets en enkele kleine optredens. Wie wil kan er op zoek naar nieuwe vrienden of een nieuw lief met Pride Dates en je kan de rolschaatsen aanbinden op de rollerpiste. Meer informatie over alle evenementen vind je op de website van Antwerp Pride.

Sprankelende ‘Rainbow Story’

Om de boodschap van Antwerp Pride kracht bij te zetten presenteert SodaStream de animatievideo ‘Rainbow Story’. In de film speelt de Emmy-genomineerde en prominente trans-voorvechtster Laverne Cox uit ‘Orange is the New Black’ de hoofdrol als superheldin en worden we meegenomen door belangrijke momenten in haar leven.

‘Rainbow Story’ begint met een live-actionscène en gaat over in animatie terwijl Lavernes verhaal zich ontvouwt. We zien de Amerikaanse actrice evolueren vanaf haar kindertijd en de uitdagingen die dat met zich meebracht tot de sterke vrouw die ze vandaag is. Ze neemt deel aan belangrijke mijlpalen voor LGBTQIA+-rechten en viert haar persoonlijke verwezenlijkingen waarvan sommige een primeur waren voor de transgemeenschap over de hele wereld. De video eindigt met een boodschap van Laverne die mensen aanmoedigt hun eigen regenboogverhaal met trots te delen.

Naar aanleiding van Antwerp Pride en ter ondersteuning van de video brengt SodaStream de limited edition ‘Rainbow Story-box uit. Het pakket bevat een gestroomlijnd matzwart bruiswatertoestel, een unieke herbruikbare fles met kleurrijk draagkoord en zes regenboogstiften om je persoonlijke pride-verhaal te schrijven of tekenen op het toestel.

Kleur je eigen verhaal

“Bij SodaStream staan we voor gelijkheid. We zijn blij om dit jaar opnieuw deel te nemen aan Antwerp Pride en vereerd om samen te werken met Laverne, een heldin in het echte leven die ons allemaal inspireert,” zegt Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “We hopen dat onze speciale editie bruiswatertoestellen consumenten zal aanmoedigen om hun eigen verhaal met trots te delen.”

Wij gingen alvast met de kleurige stiften aan de slag om ons SodaStream-toestel te voorzien van een leuke regenboogvlag.

Wat deze ‘Rainbow Story’-box helemaal origineel maakt is dat hij niet verkrijgbaar is in de winkel. Je kan hem enkel winnen. En wel nog op Deugenieten! Samen met SodaStream geven wij namelijk zo’n exclusieve ‘Rainbow Story’-box weg!

Je kan de andere SodaStream-producten terugvinden in verschillende supermarkten of je kan ze online bestellen bij onder meer bol.com. Je kan er zowel het bruiswatertoestel als allerlei leuke accessoires vinden. Zo bestaan er leuke flessen met een hippe print en handige flessen om mee te nemen of te sporten.

GIVEAWAY – Samen met SodaStream geven we bij Deugenieten.be een exclusieve ‘Rainbow Story’-box weg.

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Vanaf nu maak je zelf je favoriete PepsiCo-frisdrank met SodaStream

Volg ons op sociale media of contacteer ons