SodaStream viert Pride Month met speciale Pride Box

SodaStream viert Pride Month met speciale Pride Box

9 juni 2022 0 Door Deugenieten

Net als voorbije jaren ondersteunt SodaStream ook dit jaar de Pride Month met de lancering van een exclusieve Pride Box. Dit jaar kreeg de box het thema ‘Set All Your Colors Free’.

sodastream pride box

SodaStream zet zich al jaren in om van deze wereld een betere plek te maken door ongelijkheid aan te vechten en acceptatie en tolerantie te bevorderen. Naar aanleiding van Pride Month brengt SodaStream daarom een speciale Pride Box op de markt en lanceert ze een wereldwijde campagne om de boodschap van diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap te benadrukken.

De ‘Set All Your Colors Free’-kit bestaat uit een speciale editie van het bruiswatertoestel Terra in een matzwarte kleur, en een herbruikbare en vaatwasbestendige eenliterfles met een uniek, nog in te kleuren design. Daarnaast omvat de Pride Box een set van acht regenboogkleurige pennen waarmee je het bruiswatertoestel en de fles kunt beschrijven of illustreren met persoonlijke Pride-boodschappen.

Meer kleuren

Nu er binnen de LGBTQIA+-gemeenschap meer groepen zijn opgestaan, gaat SodaStream een stap verder in de strijd voor inclusie door méér kleuren dan de traditionele Regenboogvlag aan te bieden: rood, oranje, geel, groen, blauw, lichtblauw, paars en roze. De acht kleurstiften vertegenwoordigen de kleuren van de meeste groepen, waardoor iedereen de mogelijkheid heeft om zijn of haar ware kleuren te kiezen.

“Bij SodaStream staan we voor mensen. Ongeacht hun geslacht, afkomst, religie of geaardheid”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Dit jaar gaan we weer een stap verder in onze voortdurende steun voor de LGBTQIA+-gemeenschap, door een breder scala aan kleuren op te nemen in onze speciale Pride-editie. Zo hebben we meer aandacht voor de diversiteit binnen de LGBTQIA+-gemeenschap, en strijden we voor gelijkheid voor de hele gemeenschap.”

SodaStream steunt ILGA

SodaStream gaat voor het vierde jaar op rij een samenwerking aan met ILGA World, een wereldwijde LGBTQIA+-vereniging, en zal meer dan 20% van de winst van de ‘Set All Your Colors Free’-editie aan de organisatie doneren.

“Veel te veel LGBTQIA+-mensen over de hele wereld worden dagelijks geconfronteerd met uitsluiting, discriminatie of geweld”, aldus Luz Elena Aranda en Tuisina Ymania Brown van ILGA. “Dit is een realiteit die we niet mogen aanvaarden. De strijd is pas gestreden wanneer we allemaal dezelfde rechten genieten – niets meer, en niets minder. We zijn er trots op om LGBTQIA+-personen van over de hele wereld samen te brengen, die zich allemaal inzetten om verandering teweeg te brengen. Dankzij dit partnerschap en de steun van SodaStream, kunnen we onze inspanningen verdubbelen om onze gemeenschappen wereldwijd te helpen, met lokale belangenverdediging, trainingen, onderzoek en campagnes om harten en geesten te veranderen.”

SodaStream limited edition ‘Set All Your Colors Free’ kost 99 euro en is onder meer online te bestellen bij bol.com.

Lees ook: Amazfit lanceert stijlvolle smartwatches met sport- en gezondheidsfuncties

Volg ons op sociale media of contacteer ons