SodaStream lanceert nieuwe smaken Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green

SodaStream lanceert nieuwe smaken Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green

4 juli 2023 0 Door Deugenieten

SodaStream en Lipton Ice Tea maken de zomer extra bruisend met twee nieuwe verfrissende smaken: Lipton Ice Tea Peach en Lipton Ice Tea Green.

Hoera, de zomervakantie is officieel begonnen en de zomerse temperaturen blijven niet uit. Maar dat betekent wel dat onze lichamen heel wat vocht verliezen en we dus voldoende moeten hydrateren. SodaStream, het grootste bruiswatermerk ter wereld, en Lipton Ice Tea, de nummer 1 in ijsthee en een van de meest populaire frisdrankmerken in België, slaan de handen in elkaar en brengen deze zomer twee verfrissende smaken op de markt: Lipton Ice Tea Peach (perzik) en Lipton Ice Tea Green (groene thee).

Met de introductie van deze nieuwe smaken blijft SodaStream innoveren om je favoriete frisdranken makkelijk thuis te bereiden, en dat terwijl je plastic flessen voor eenmalig gebruik bespaart.

Maak kraantjeswater in een handomdraai bruisend met een SodaStream-toestel, voeg de nieuwe smaken toe en geniet van een heerlijke bruisende ijsthee met perziksmaak of met groene thee-extract. Eenvoudig en een leuke manier om deze zomer voldoende gehydrateerd te blijven!

De nieuwe Lipton-smaken bevatten weinig calorieën en zijn verkrijgbaar in gerecycleerde plastic flessen van 440 ml (rPET). Dit weerspiegelt de voortdurende inzet van SodaStream om duurzame alternatieven te bieden voor de favoriete frisdranken.

Je kan tot 9 liter heerlijke en verfrissende Lipton Ice Tea bereiden wanneer je maar wil.

De smaken Lipton Ice Tea Green en Lipton Ice Tea Peach zijn verkrijgbaar in de webshop van SodaStream en bij Colruyt.

Lees ook: Films en series om de zomer goed in te zetten

Volg ons op sociale media of contacteer ons