Skechers stopt zijn revolutionaire voetbalschoen in nieuwe trendy kleuren

Skechers stopt zijn revolutionaire voetbalschoen in nieuwe trendy kleuren

3 mei 2024 0 Door Deugenieten

Schoenenmerk Skechers deed pas dit seizoen zijn intrede in de professionele voetbalwereld. Toch werd het meteen een vooraanstaand merk dat door heel wat topspelers wordt gedragen tijdens beslissende matchen. Met het Laser-Comfort pack stopt Skechers zijn revolutionaire voetbalschoen in een cool en hip jasje.

Skechers, gekend om zijn comfortabele schoenen, onthult een nieuwe kleurencombinatie voor zijn geavanceerde line-up voetbalschoenen: het Laser-Comfort-pack. Skechers Football lanceert hiermee het vierde pack sinds zijn intrede in de voetbalwereld in het seizoen 2023/24. Het Laser-Comfort pack combineert gedurfde zilveren en felgroene kleuren met een modern silhouet en strakke lijnen wat hen lekker opvallend maakt op het veld. Deze bijzondere schoenen zijn ontworpen voor snelheid, precisie en comfort en zijn verkrijgbaar in de volgende drie stijlen voor zowel heren als dames: de Skechers Razor, de SKX_01 low profile en high top.

Topvoetballers als ambassadeurs

Sterrenspits Harry Kane en elite verdediger Oleksandr Zinchenko waren de eerste spelers die in de Laser-Comfort-schoenen debuteerden tijdens de terugwedstrijd van de UEFA Champions League kwartfinale tussen Bayern München en Arsenal op 17 april. Kane, die bovendien het campagnegezicht van dit vierde pack is, kwam het veld op in de SKX_01 schoenen, terwijl Zinchenko de Skechers Razor droeg.

De SKX_01 is de ultieme moderne voetbalschoen, ontwikkeld met input van professionele spelers die precisie en controle over de bal eisen. Met een speciaal ontworpen leest voor maximaal comfort, zorgt deze unieke schoen ervoor dat elke speler de perfecte pasvorm krijgt voor een verbeterd balgevoel op het veld. De kern van de schoen bevat een intern chassis van lichtgewicht maar sterke materialen, waardoor de schoen niet alleen ongeëvenaarde kracht, ondersteuning en stabiliteit biedt, maar ook ongelooflijk licht en responsief is. Een dynamisch noppenpatroon biedt ook verbeterde grip voor bewegingen in meerdere richtingen.

Veerkrachtig en wendbaar

Net als andere Skechers performance-schoenen is de SKX_01 uitgerust met Skechers Hyperburst Pro, een zeer responsieve en ultralichte, duurzame en veerkrachtige TPU-demping die zich aanpast aan de vorm van je voet en een perfecte pasvorm biedt. De SKX_01 is beschikbaar als standaard low profile, en ook als high-top versie voor meer enkelsupport.

De Skechers Razor is een lichtgewicht schoen met een explosief design, ontworpen om acceleratie te maximaliseren en optimaal gebruik te maken van je energie. Met een carbon-infused zool ervaar je responsieve kracht en wendbaarheid tijdens het voetballen. Het unieke U-Throat-ontwerp van Skechers zorgt ook voor een veilige en nauwsluitende pasvorm rond de middenvoet. Dankzij de anatomisch ontworpen hielkap geniet je van uitstekende stabiliteit en lockdown tijdens scherpe bochten en sprints.

De voetbalschoenen uit het Laser-Comfort-pack van Skechers Football zijn beschikbaar op de Skechers website en in gespecialiseerde voetbalwinkels.

Lees ook: Fayzo Wireless, de nieuwe krachtige, kleurrijke gaming headset van Trust

Volg ons op sociale media of contacteer ons