Scheur het nieuwe jaar in met deze 6 kalenders

Scheur het nieuwe jaar in met deze 6 kalenders

20 december 2022 0 Door Deugenieten

De dagen gaan soms veel te snel en daardoor vergeten we wel eens welke dag het precies is. Daarom is het handig om bij het begin van elke dag een blaadje van de scheurkalender te nemen. Er zijn heel wat verschillende scheurkalenders, elk met hun eigen specialiteit. Ben je een quizzer? Of eerder een culinair persoon? Of hou je van mopjes en spelletjes? Er is een kalender voor iedereen! Leuk om te hebben, perfect om te geven!

Dagelijkse Kost

‘Wat eten we vandaag?’ is een van de meest gestelde vragen die wel in elk gezin te horen is. De zoektocht naar leuke, originele recepten is soms een hele klus. Maar daar komt in 2023 verandering in. Jeroen Meus kookt ook in 2023 weer de lekkerste kalender van het jaar!

Wie fan is van de sympathieke kok uit Leuven zit met de Dagelijkse Kost Scheurkalender een jaar lang gebeiteld wat betreft lekker koken. Dagelijks vind je er een heerlijk recept, zowel hartige recepten voor in de week als iets zoets voor het weekend. De recepten staan keurig uitgelegd en dat maakt dat de bereiding vlotjes verloopt. De kleurrijke foto’s geven inspiratie voor het dresseren van je borden.

Dankzij Jeroen Meus en deze smakelijke kalender wordt het serveren van dagelijkse kost een fluitje van een cent. Deze scheurkalender vol heerlijke recepten vind je in de online boekenwinkel voor € 19,99.

De Buurtpolitie

Wie fan is van de populaire televisiereeks kent ongetwijfeld ook de stripfiguren uit de stripreeks De Buurtpolitie, getekend door cartoonist Nix. Diezelfde kleurrijke karakters vullen nu ook een scheurkalender met hun capriolen en avonturen.

Ben je ook klaar om 365 dagen lang op stap te gaan met De Buurtpolitie? Dan krijg je elke dag een nieuw avontuur, raadsel of spelletje voorgeschoteld van de commissaris en zijn team. De grappige mopjes tussendoor zorgen voor een vrolijke noot.

De Buurtpolitie Scheurkalender vol actie en spanning is te koop in de online boekenwinkel voor € 17,99.


De Allerslimste Scheurkalender ter Wereld

Dit jaar werd het 20ste seizoen van de immens populaire televisiereeks De Slimste Mens ter Wereld uitgezonden. Ter gelegenheid van die speciale verjaardag ging het programma zelfs op zoek naar de allerslimste mens uit de topdeelnemers van de afgelopen seizoenen.

Quizmaster Erik Van Looy en zijn juryleden kwamen zoals steeds verrassend uit de hoek in hun zoektocht naar de Allerslimste Mens ter Wereld. Dankzij De Allerslimste Scheurkalender ter Wereld kan ook jij in 2023 elke dag genieten van boeiende vragen en de ongetwijfeld interessante en verrasende antwoorden.

Wist je bijvoorbeeld dat je 2 kilo appels nodig hebt voor 1 liter appelsap? Of dat men in Mol niet spreekt van hoofdvlees maar van kipkap? Of weet jij dat 2023 het jaar is van het konijn, maar ook dat dit de beste scheurkalender van 2023 zal zijn?  

De Allerslimste Scheurkalender ter Wereld is het ultieme quizboek en bovendien het ideale eindejaarsgeschenk. Bestellen doe je voor € 18 in de online winkel.

Inspiratiekalender

Zin om elke dag met een positieve spirit in te zetten? Dan is deze Inspiratiekalender van Ingeborg en Inge een aanrader. Zij wandelen via deze kalender graag elke dag met je mee in 2023 en laten je zo kennismaken met Pip. Pip is een figuurtje dat lijkt op Inge en denkt en voelt als Ingeborg Sergeant. PIP staat voor Positief Ingesteld Persoon en dat zijn ze namelijk alle drie.

Elke dag bezorgt Pip je inspiratie met een ferme knipoog naar het leven, ook op dagen waarop het soms wat uitdagender is. De pagina’s puilen uit van motivatie, wijsheid, enthousiasme en humor. Zo begin je het hele jaar door geïnspireerd aan je dag.

Wil jij ook een PIP zijn? Dan is de nieuwe Inspiratiekalender iets voor jou. Je kan hem online bestellen voor € 18.

Blokken

Wie kent het immens populaire en langstlopende quizprogramma van de Vlaamse televisie niet? Er zijn maar weinig mensen die Blokken en de onafscheidelijke presentator Ben Crabbé niet kennen. Reeds meer dan 28 jaar kan je de quiz in de vooravond, net voor Het Journaal van 7 uur kijken op één.

Dankzij deze Blokken Scheurkalender hoef je het programma geen enkele dag te missen. Dagelijks krijg je immers een quizvraag voorgeschoteld die perfect in het programma zou kunnen worden gesteld. Op de achterkant vind je het antwoord en een beetje duiding of een extra weetje rond het onderwerp van de vraag.

De Blokken Scheurkalender is een dagelijkse test van je algemene kennis, waarbij je bovendien nog iets kan opsteken. Als de volgende onderwerpen bij jou een belletje doen rinkelen: Moscow mule, Bilall Fallah, BMI, Rik Coppens en Tessa Wullaert, Vleteren, agapornis, Maigret, penicilline, sjoelbakken, Ferry Bouman, ROGGBIV, sashimi en dimsum, dan heb je een streepje voor bij het quizzen. En zo niet, dan kom je er meer over te weten in De Blokken Scheurkalender die hier online te koop is voor € 18.

F.C. De Kampioenen

Ook in 2023 zullen De Kampioenen elke ochtend je dag opfleuren met hun scheurkalender. Je beleeft 365 dagen plezier met een raadsel, spelletje of mop van je favoriete voetbalploeg. Zo kan je iedere dag lachen met de fratsen van Markske en de gekke uitspraken van Carmen, spelletjes oplossen met Boma en Doortje helpen om allerlei zoekopdrachten tot een goed einde te brengen. Als het van De Kampioenen afhangt wordt 2023 een jaar om nooit meer te vergeten!

De kalender van F.C. De Kampioenen is erg gevarieerd en bevat zoekplaten, weetjes, raadsels en spelletjes gelinkt aan de meest bekende caféploeg van het land. De kleurrijke kampioenenkalender is ideaal voor de jonge fans én voor hen die met plezier terugdenken aan hun eigen prestaties op het lokale voetbalveld.

F.C. De Kampioenen Scheurkalender is te koop in de online boekenwinkel voor € 17,99.

Lees ook: 12 films en series voor uren kijkplezier vol spanning en humor

Volg ons op sociale media of contacteer ons