Oceania Cruises stelt 2025 Wereldcruise voor

Oceania Cruises stelt 2025 Wereldcruise voor

7 september 2022 0 Door Deugenieten

Boetiekrederij Oceania Cruises stelt haar 2025 Wereldcruise voor. In 180 dagen vaart Insignia rond de wereld en bezoekt ze 32 landen op 5 continenten.

Op 12 september stelt Oceania Cruises tijdens een Nederlandstalig webinar haar 2025 Wereldcruise voor. Op 5 januari 2025 vertrekt Oceania Insignia in Miami op een onvergetelijke reis rond de wereld. Tijdens deze unieke 180 dagen durende cruise bezoekt het schip 89 havens in 32 landen op 5 continenten. Het luxueuze boetiekschip met plaats voor maximum 656 gasten, vaart langs iconische bestemmingen zoals de Amazone, de langste rivier ter wereld. Vervolgens gaat de reis via Zuid-Amerika naar Zuid-Afrika. Tijdens de wereldreis geniet je van bestemmingen in de Indische Oceaan alvorens in Azië aan te komen. Vanuit Japan gaat de indrukwekkende cruise verder naar Australië en Nieuw-Zeeland. Vervolgens naar de Stille Zuid-Zee met een bezoek aan Frans-Polynesië via het afgelegen Hawaï om in San Diego aan te meren.

Wil je nog langer genieten van alle luxe en comfort aan boord dan kan je opteren voor een 196-daagse reisroute met vertrek en aankomst in Miami of een 200-daagse route van Miami naar New York.

Wil je meer weten over deze unieke reis aan boord van Oceania Insignia, meld je dan nu aan voor het Nederlandstalige webinar op maandag 12 september om 18u. Tijdens deze presentatie stelt Oceania Cruises niet alleen deze unieke wereldcruise voor maar ook diverse inspirerende Grand Voyages. Deze reizen variëren van 50 tot 111 dagen en zijn perfect voor wie een kortere reis verkiest. Je komt tijdens de presentatie ook meer te weten over VISTA, het 7de cruiseschip dat in mei 2023 aan de vloot wordt toegevoegd.

De 2025 wereldcruise aan boord van Insignia is te boeken vanaf 14 september. Pre-registratie is mogelijk tot 12 september via deze link.

Lees ook: Luxeschepen Riviera en Marina van Oceania Cruises krijgen complete restyling

Volg ons op sociale media of contacteer ons