Oceania Cruises introduceert excursies met aandacht voor duurzame ondernemingen en iconische bouwwerken

Oceania Cruises introduceert excursies met aandacht voor duurzame ondernemingen en iconische bouwwerken

11 april 2022 0 Door Deugenieten

Oceania Cruises introduceert nieuwe excursies die reizigers een unieke kijk achter de schermen van duurzame lokale ondernemingen en iconische bouwwerken bieden. Tegelijkertijd versterkt de rederij haar engagement naar soloreizigers door meer eenpersoonskajuiten beschikbaar te stellen.

Nieuwe Go Green en Beyond Blueprints-tours

Dankzij meer dan 150 Go Green-tours over de hele wereld kan je tijdens een cruise met Oceania Cruises in contact komen met bewoners en bedrijven die duurzaam ondernemen. Zo kan je een bezoek brengen aan een duurzame wijngaard in Almeria, de fascinerende aspecten van hydrocultuur in de regenwouden van St. Kitts ontdekken, kennismaken met milieubewuste kunst in Buenos Aires of proeven van de enige rum ter wereld die CO2-neutraal wordt geproduceerd.

Minstens zo uniek zijn de Beyond Blueprints-tours die een zeldzame en diepgravende blik achter de schermen bij enkele van ’s werelds meest iconische architecturale monumenten bieden. Je kan bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de Koninklijke Bibliotheek en het aquarium The Blue Planet in Kopenhagen, het Equinor-kantoorgebouw en het Munchmuseum in Oslo, La Villa Méditerranée en het Mucem in Marseille. Voor 2022 presenteert Oceania Cruises in totaal 10 Beyond Blueprints-tours in Europa. Naar verwachting worden later in het jaar nog meer wereldwijde bestemmingen onthuld.

Kajuiten voor soloreizigers

Tegelijkertijd gaat Oceania Cruises zijn schepen upgraden met nieuwe passagiershutten voor soloreizigers. Elk van de vier Regatta-klasse schepen zal beschikken over 14 solokajuiten met zeezicht.

oceania cruise luxe

De kajuiten zijn ruim en voorzien van een subliem pluche Tranquility Bed, gekoelde minibar, gezellige zithoek en veel opbergruimte. Met hun rustgevende tinten, luxueus meubilair, accenten en kunstwerken zijn deze charmante passagiershutten het perfecte toevluchtsoord voor de individuele reiziger.

De nieuwe kajuiten zijn vanaf 25 september 2022 beschikbaar aan boord van Regatta, vanaf 26 september op Nautica en vanaf 1 oktober op Insignia en Sirena. Gedetailleerde informatie over de Go Green en Beyond Blueprints-tours en de routes vind je op de website van Oceania Cruises.

Lees ook: Een royale wandeling door de koninklijke serres van Laken

Volg ons op sociale media of contacteer ons