Nieuwe Lyra muis en toetsenbord van Trust maakt multitasken eenvoudig en comfortabel

Nieuwe Lyra muis en toetsenbord van Trust maakt multitasken eenvoudig en comfortabel

13 april 2023 2 Door Deugenieten

De nieuwe Lyra draadloze toetsenbord en muis set van Trust is zeer compact en daardoor gemakkelijk mee te nemen. Dankzij de draadloze verbinding en het compacte, milieuvriendelijke design is hij perfect voor op kantoor, thuis én onderweg. 

We zijn maar al te vaak verbonden met het internet, zowel op het werk als thuis. Maar ook onderweg is de connectie met de digitale wereld nooit ver weg. We mogen dan ook gerust zeggen dat er op een dag dan ook heel wat gescrold en getypt wordt op onze laptop, tablet en smartphone. Omdat we daarbij vaak aan het multitasken zijn is het best handig om op alle apparaten te kunnen schrijven en scrollen vanaf een enkel toestel. Met de nieuwe Lyra muis en toetsenbord van Trust wordt dat een koud kunstje.

Drievoudige verbinding

Het Lyra toetsenbord en de bijhorende muis kunnen draadloos worden verbonden met maximum drie apparaten via een enkele USB-ontvanger of bluetooth. Via drie speciale knoppen kan je makkelijk tussen desk- of laptop, tablet en smartphone switchen. 12 mediaknoppen en hotkeys zorgen voor een controle op je workflow. Presenteren, werken en ontspannen doe je allemaal met een druk op de knop.

Het compacte toetsenbord is dan weer ideaal om onderweg mee te nemen en bijgevolg het perfecte reismaatje. Zo kan je overal makkelijk en efficient werken op je telefoon of tablet. De verstelbare rubberen voetjes kun je op 3 niveau’s instellen voor de ideale hoogte. Het toetsenbord mag dan wel zwart zijn, maar doordat het gemaakt is van 85% gerecycleerd plastic is het vanbinnen groen.

Allemansvriend met superkrachten

Draadloze apparaten hebben een groot nadeel, en dat is de batterij die je om de zoveel tijd moet verwisselen. Maar met de Lyra muis en toetsenbord van Trust hoef je je hierover geen zorgen te maken. De meegeleverde oplaadbare batterij gaat tot zo’n zes maanden mee na een oplaadbeurt. Bovendien kun je de batterij binnen 2 uur tijd gewoon opladen terwijl je aan het werk bent. Een aan/uit-schakelaar zorgt ervoor dat de batterijduur kan worden verlengd. Je hoeft bovendien geen schrik te hebben dat de Lyra-set niet op je toestel werkt want hij is compatibel met zes van de meest gebruikte besturingssystemen waaronder Windows, iOS en Android.

De kleine en symmetrische muis tenslotte is geschikt voor links- en rechtshandigen en de snelheid van de cursor kan je zelf aanpassen van 800 tot 1600 dpi. De muis is zo ontworpen dat ze makkelijk in een laptoptas past. Momenteel is de Lyra-set verkrijgbaar in het zwart. Andere kleurenversies zullen later dit jaar beschikbaar zijn.

GIVEAWAY – Haal een compacte Lyra-set in huis en sla zelf aan het multitasken

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: De stijlvolle smartwatches met sport- en gezondheidsfuncties van Amazfit

Volg ons op sociale media of contacteer ons