Kaarsjes, wijn, chocoladefondue,… de Moments beleefboxen brengen je meteen in de juiste sfeer

Kaarsjes, wijn, chocoladefondue,… de Moments beleefboxen brengen je meteen in de juiste sfeer

21 mei 2021 3 Door Deugenieten

De Moments beleefboxen zetten meteen de juiste toon en staan garant voor gezellig genieten. Er zijn boxen voor romantische zielen, voor chocoladeliefhebbers,… Maar ook de kids worden niet vergeten met speciaal op hun maat samengestelde boxen. Kortom, voor elk wat wils.

Bij Deugenieten kijken we uit naar een zomer vol zon, af en toe een terrasje en nu en dan een uitstap. Maar voor het zover is blijven we nog even thuis. Ook daar willen we zo vaak mogelijk genieten van iets leuks en lekkers. En dat kan met de beleefboxen van Feestplan. We sloten ons een weekendje op, maakten het gezellig en gingen aan de slag met de inhoud van de boxen.

Genieten met je bubbel

De Moments beleefboxen zagen het licht toen het voor eventorganisator Wouter Desmet door corona wel heel kalm werd. Hij bleef niet bij de pakken zitten en stelde beleefboxen samen om thuis mee op ontdekking te gaan. De eerste reeks ‘couple challenge’-boxen richtte zich voornamelijk op koppels of bevriende volwassenen. Gaandeweg groeide het assortiment en kregen ook de beleefboxen voor kinderen vorm onder de noemer ‘kids party’.

Uit het nog steeds groeiende aanbod mocht Deugenieten twee boxen voor volwassenen ontdekken: Moments beleefbox ‘My Sweet Chocolate’ en ‘Let’s pop together’, elk met hun eigen inhoud en bijhorende sfeer.

Let’s pop together

Eenmaal we de beleefboxen besteld hadden op de website, kregen we twee dagen later onze bestelling stevig verpakt aan huis geleverd. Handig, want elke box heeft een behoorlijk formaat van 40 bij 40 centimeter. Of je nu een kind of volwassene bent, cadeautjes uitpakken blijft toch altijd een beetje spannend. En zo voelen we ons ook bij het zien van de beleefboxen. Bij het openen van de ‘Let’s pop together’-box vallen al meteen de grote serveerkom en de twee popcornbekers op: Vanavond wordt filmavond. Verder zit er een mooie, dikke fleecedeken in de box. Koud zullen we het in ieder geval niet hebben. Onder de plaid ontdekken we de popcornmaker, een klein en handig toestel dat er voor zorgt dat we binnen de kortste keren heerlijke popcorn hebben.

Een kaarsje en wat leuke tafeldecoratie zorgen voor de gepaste sfeer. Zeker als je het bijgeleverde spelletje wil spelen: ‘Openhartig dating’. Dit spel met prangende vragen is zeker leuk voor mensen die elkaar beter willen leren kennen. Vragen die aan bod komen zijn: “Waar let je op als je iemand voor het eerst ontmoet?” of “Wat is het meest avontuurlijke dat je ooit hebt gedaan?”. Gedurfde en speelse vragen voor wie elkaar pas kent. Ook voor koppels die al langer bij elkaar zijn kan het spel heel wat spannende momenten opleveren.

Met de inhoud uit deze box kan je ongetwijfeld enkele leuke avonden beleven. Voor de pofmais moet je zelf zorgen, net als voor de sfeer trouwens. Maar deze leuke Moments ‘Let’s pop together’-beleefbox zet je alvast op de goede weg.

My sweet chocolate

Wie het iets romantischer wil en bovendien liefhebber is van chocolade kiest ongetwijfeld voor de ‘My sweet chocolate’-box. Het eerste wat we zien als we de box openen is een mooie bruine plaid. Die komt zeker van pas als je op een frisse avond buiten wil genieten. Het tweede item dat we ontdekken is een leuk serveerschaaltje dat deel uitmaakt van een handige set om hapjes te presenteren. Of om stukjes fruit in te leggen. Want het volgende dat we uit de box halen is de chocoladefondue. Chocolade laten smelten en de stukjes fruit lekker dippen in de chocoladesaus, we krijgen er al meteen zin in. Toch zullen we nog even moeten wachten, want de chocolade haal je zelf in huis, die zit niet in de box.

Om al dat lekkers door te spoelen, zit er een bijpassende rode wijn in de box. Chocolade en een ronde rode wijn zijn trouwens perfect te combineren. Heb je geen wijnglazen bij de hand? Dat is geen probleem want die zitten namelijk ook in de box. Lekker makkelijk wanneer je de box op verplaatsing, zoals in de tuin of het park, zou willen gebruiken.

Om het helemaal gezellig te maken, zit er ook een romantisch kaarsje en tafelversiering in de box. En wanneer het na de chocoladefondue even spannend mag worden, kan je een spelletje ‘Openhartig dating’ spelen. De spannende, soms ondeugende vragen zorgen ongetwijfeld voor de juiste sfeer. Als verrassing vinden we in onze box een klein kartonnen huisje met vanbinnen een heerlijke verrassing.

De box is een ideale sfeermaker voor wie het romantisch wil maken of van chocolade houdt. Of waarom niet beide tegelijk? Haal alvast de chocoladedruppels in huis want deze box zorgt gegarandeerd voor een lach op ieders gezicht.

Voor je partner, een vriend of jezelf

‘Let’s pop together’ is de ideale beleefbox voor jongere koppels die al spelenderwijs elkaar beter willen leren kennen. Maar de box is ook perfect te gebruiken onder vrienden tijdens een gezellig avondje film. ‘My sweet chocolate’ is dan weer ideaal voor romantische momenten als koppel of gewoon voor een gezellige avond chocoladefondue onder vrienden. De inhoud van de boxen is ook geschikt om mee te nemen wanneer je gaat kamperen, naar een vakantiehuisje trekt of gewoon bij een vriend langsgaat. De beleefboxen zijn een erg leuk en origineel geschenk voor partner, vrienden of ouders. En dankzij het ruime aanbod aan leefboxen voor kids, bestaat er voor elke speelvogel wel een passende box. Kortom, mogelijkheden genoeg om aan de slag te gaan met één van de ‘Moments beleefboxen’.

Zelf nieuwsgierig naar het aanbod Moments beleefboxen? Neem een kijkje op de website van Feestplan. Hier vind je meer info over de verschillende themaboxen en hun prijzen.

GIVEAWAY – Zelf ontdekken wat voor leuks er in de Moments beleefbox ‘My sweet chocolate’ zit?

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Maman Brigitte, een duivels lekkere rum ‘Made in Belgium’

Volg ons op sociale media of contacteer ons