Humoristische kattenstreken van duivelse viervoeters in ‘Wat een rotkat 2’

Humoristische kattenstreken van duivelse viervoeters in ‘Wat een rotkat 2’

15 februari 2021 2 Door Deugenieten

In deel 2 van ‘Wat een rotkat’ steelt de spinnende mensenvriend opnieuw de show. De grappige tekeningen en snedige humor van Lapuss’ brengen je ook nu weer aan het lachen. Alweer een handig boekje vol kattenplezier!

Wie deel 1 van ‘Wat een rotkat‘ heeft gelezen, weet intussen dat katten helemaal niet zo lief zijn als ze eruit zien. In hun binnenste beramen ze allerlei plannen om hun baasje te slim af te zijn en in het slechtste geval om zich van hun baasje te bevrijden. Althans dat is wat stripauteur Lapuss’ ons wil laten geloven in zijn korte grapjes over (rot)katten.

Ook in dit tweede deel heeft de kat het niet beter voor met de mensheid. Met hun grote ogen vol sluwheid kijken ze hun baasje aan in de hoop geaaid te worden. Maar dat is allemaal maar schijn. Diep vanbinnen willen ze de mens gewoon ongelukkig maken. In zijn gekende humoristische stijl probeert Lapuss’ ons te onthullen wat er zich in het brein van dit duivelse wezen allemaal afspeelt!

Grofgebekte kat, snedige humor

Wie het werk van Lapuss’ kent, weet dat hij in eenvoudige zwart-wit tekeningen en met weinig woorden de juiste humoristische toon weet te zetten. Enkele sprekende plaatjes, meer heeft de auteur niet nodig om op onze lachspieren te werken. De speelse humor zit hem in de houding van de kat naar de mens (en omgekeerd). Al is de humor niet altijd van de poes (jawel!) en wordt grof taalgebruik niet geschuwd. Daardoor is deze (poes)lieflijke strip niet voor kinderoogjes geschikt!

Na het succes van het eerste deel is er nu deel twee van de reeks ‘Wat een rotkat’. Hetzelfde handige formaat en even grappig als daarvoor. Voor wie van korte, leuke gags houdt is deze reeks zeker een aanrader. En in de boekenkast van de kattenliefhebbers kan ‘Wat een rotkat’ al helemaal niet ontbreken! Miauw!

‘Wat een rotkat’ 1 en 2 zijn uitgegeven bij Kennes Uitgeverij en zijn te koop in de boekhandel en online bij bol.com.

GIVEAWAY – Doe mee en wie weet komt er binnenkort een exemplaar van ‘Wat een rotkat 2’ jouw richting uit!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Tom Waes neemt je mee naar de markantste plekjes in ‘Reizen Waes – Vlaanderen’

BoekenBoeken
Volg ons op sociale media of contacteer ons