‘Helen kookt elke dag’: eenvoudige en originele gerechten voor foodies

‘Helen kookt elke dag’: eenvoudige en originele gerechten voor foodies

8 augustus 2022 0 Door Deugenieten

Helen kookt elke dag’ is een kookboek met 60 heerlijke en bovenal eenvoudig te bereiden gerechten. Je vindt er makkelijke recepten voor een gevarieerd ontbijt, lunch of diner, alsook voor smakelijke aperitiefhapjes.

’s Avonds thuiskomen van het werk en dan nog aan de slag gaan in de keuken: voor velen is het een hele opgave. Toch hoeft een lekkere maaltijd niet altijd ingewikkeld te zijn. Dat bewijst Helen Verhelst, advocate van beroep en een jonge foodie die houdt van lekker eten maar ook van haar schaarse vrije tijd, in ‘Helen kookt elke dag‘.

Makkelijk te bereiden

Zelf heeft Helen geen zin om na het werk nog eens uren in de keuken te staan kokerellen. Daarom creëerde ze zelf heerlijke gerechtjes die je in een mum van tijd kan klaarmaken en die toch lekker en smaakvol zijn. Het resultaat verzamelde ze in haar eerste boek ‘Helen kookt elke dag’.

In haar boek deelt Helen Verhelst meer dan 60 van haar heerlijkste recepten. Je vindt er geen ingewikkelde gerechten met 20 ingrediënten, maar wel recepten voor maaltijden die snel te bereiden zijn. Want willen we soms niet allemaal eens koken zonder al te veel gedoe?

Helen kookt elke dag bevat recepten van het ontbijt tot aan het dessert. Ze staan mooi ingedeeld per maaltijd zodat je snel je weg vindt. Ontbijt, lunch, diner en dessert: het boek biedt je steeds een bijhorende makkelijke maaltijd. Ook als je snel enkele smakelijke aperitiefhapjes en snacks wil maken, vind je ideeën in het kookboek.

Tips voor restjes

Voor wie na al dat lekkers nog enkele restjes heeft, staan er nog enkele handige tips in het boek om ook die nog weg te werken. Op die manier hoeft koken geen grote hap uit het budget te zijn. Het kookboek is dan ook ideaal voor studenten, jonge mensen met een carrière of ouders met een kind die eenvoudig en snel willen kokerellen en bovendien iets lekkers op het bord willen toveren.

Wie graag zelf wil koken maar snel en zonder al te veel gedoe zal ongetwijfeld de eenvoudige gerechten in ‘Helen kookt elke dag’ weten te appreciëren. Het kookboek is uitgegeven bij Lannoo en is te koop in de lokale boekhandel of je kan het hier online bestellen.

Lees ook: Yababa opent nieuwe vestiging in Antwerpen

Volg ons op sociale media of contacteer ons