Hard Rock Cafe scoort opnieuw met de Messi Burger Champion’s Edition

Hard Rock Cafe scoort opnieuw met de Messi Burger Champion’s Edition

19 december 2022 2 Door Deugenieten

Hard Rock Cafe heeft een nieuwe topper op de kaart staan: de Messi Burger Champion’s Edition. Het is de opvolger van de Messi Burger die eerder dit voorjaar gelanceerd werd.

Dat deze Champion’s Edition zijn naam meer dan verdient, bewees Messi trouwens zelf op het veld tijdens de WK-finale tegen Frankrijk waar hij twee van de drie doelpunten maakte. Op die manier hielp hij Argentinië aan een nieuwe wereldtitel en werd hij bekroond tot de beste speler van het toernooi.

Na een warme ontvangst in Hard Rock Cafe Brussels brengt de gastvrouw ons naar de bovenste verdieping van het prachtige historische pand vol popmemorabilia. De vraag of onze tafel aan het raam voldoet is een beetje overbodig, want wie zou nu niet tevreden zijn met een zicht op de in kerstsfeer badende Grote Markt van Brussel. Eenmaal geïnstalleerd beslissen we, tussen twee doelpunten door, om geheel in de sfeer de Messi Burger Champion’s Edition aan een smaaktest te onderwerpen. De Champion’s Edition is de opvolger van de Messi Burger die eerder dit voorjaar gelanceerd werd.

Maar beginnen doen we met twee heerlijke kerstcocktails. De kerstrode Santa Sangria bestaat uit een vrolijke mix van rode wijn, Beefeater gin, Cointreau, Fever-Tree Elderflower tonic, geïnfuseerd met verse muntblaadjes, aardbeien en sinaasappel. De kerstboomgroene Very Merry Cocktail bevat Smirnoff vodka, Cointreau, limoen, honing, munt en wordt geserveerd in een Hard Rock Cafe kerstbol. Eentje die je thuis trouwens perfect kan navullen of die kan dienen om je kerstboom op te vrolijken. De twee winterse cocktails weten onze smaakpapillen als geen ander te plezieren. Een bord heerlijke nacho’s om te delen maakt het plaatje compleet en zorgt voor de juiste sfeer. Hard Rock Cafe heeft alvast een dubbel doelpunt gescoord.

Terwijl Messi en zijn ploegmaten zich uitsloven op het veld, genieten wij van de gezellige warmte tijdens ons uitgebreid aperitiefmoment. Een doelpunt op de grote televisieschermen later brengt de ober ons de gepimpte Messi Burger. Wat ons betreft is vanavond de perfecte avond om de Messi Burger Champion’s Edition te verorberen. Terwijl Messi zijn tanden zet in de harde verdediging van Frankrijk, zetten wij die van ons in Messi, de burger welteverstaan. De Messi Burger bestaat uit een sappige dubbele laag rundvlees die perfect gekruid en gegaard is. De toppings bestaan uit Provelonekaas, schijfjes chorizo, gekarameliseerde rode ui, heerlijke Hard Rock-saus op een geroosterd briochebroodje, met geschaafde Romeinse sla en een schijfje tomaat. Je kan de heerlijke Messi Burger afwerken met een gebakken ei erop en een portie knapperige frietjes. Daarbij krijg je nog drie heerlijke dipsauzen: aioli, Latin chili en Messi’s favoriet chimichurri.

Vanuit onze bevoorrechte positie zien we ‘La Pulga’ twee doelpunten maken en zich volledig geven voor zijn team en zijn land. Twee uren wedstrijd en een penaltyreeks later weten we waarom de net verorberde Messi Burger de naam Champion’s Edition kreeg. Argentinië wint het WK in Qatar en de feestvreugde bij zowel de staff van het Hard Rock Cafe als de gasten is groot. Zo groot zelfs dat we vinden dat dat gevierd mag worden. Terwijl Messi de wereldbeker in de lucht stopt, zitten wij ons dessert te lepelen uit onze eigen beker die de tafel siert: een heuse Hot Fudge Brownie, bestaande uit een warme chocolade brownie, ijs van vanillebonen, warme fudge, slagroom en tenslotte een kers als, hoe kan het ook anders, kers op de taart. Dat moet ook Messi gedacht hebben nu hij eindelijk de wereldbeker aan zijn uitgebreide palmares kan toevoegen.

Na al het uitbundig supporteren en culinair genieten maken we, moe maar voldaan – ongetwijfeld hetzelfde gevoel dat Messi had na een avondje intens voetballen – nog een korte wandeling over de sfeervol verlichte Grote Markt om daarna huiswaarts te keren. Het voetbalfeest mag dan afgelopen zijn, echte kampioenen kunnen nog tot eind februari genieten van de enige echte Messi Burger Champion’s Edition bij Hard Rock Cafe.

Benieuwd om zelf de Messi Burger Champion’s Edition te gaan proeven? Er is een Hard Rock Cafe in Antwerpen en Brussel. Meer info vind je op de website van Hard Rock Cafe.

Lees ook: 8 smaakvolle ideeën die elke foodie kunnen bekoren

Volg ons op sociale media of contacteer ons