Geluk ligt voor het rapen met de heerlijke chocolade paaseitjes van Leonidas

Geluk ligt voor het rapen met de heerlijke chocolade paaseitjes van Leonidas

29 maart 2023 2 Door Deugenieten

Leonidas geeft deze lente een extra kleurtje aan zijn assortiment paaseitjes met twee nieuwkomers. Bovendien bevat het assortiment heel wat vrolijke chocolade figuurtjes die voor lekker speurwerk zullen zorgen tijdens de paaszoektocht.

De lente is in het land en dat betekent naast bloeiende bloemen en warmere temperaturen dat Pasen er met rasse schreden aankomt. Bovendien zijn het hoogdagen voor alle liefhebbers van chocolade. Leonidas zorgt met zijn uitgebreide paasgamma deze lente dan ook voor heel wat geluksmomentjes.

Paaseitjes met nieuwe smaken

Naar goede gewoonte brengt Leonidas ook dit jaar weer een groot assortiment aan paaseitjes uit. En zoals we gewend zijn van de meester-chocolatier hebben ze allemaal hun unieke smaak en zitten ze verpakt in een speels, kleurrijk jasje. Onder de twintig verschillende chocolade paaseitjes met verrukkelijke smaken zitten er dit jaar twee nieuwkomers. Het melkchocolade paaseitje met knisperende praliné dat de voorbije jaren heel wat succes bij groot en klein kende, krijgt dit jaar het gezelschap van knisperende praliné in pure chocolade. Beide paaseitjes combineren de legendarische smaak van Leonidas-praliné met het unieke knisperende gevoel in de mond. Terwijl de knisperende praliné-eitjes in pure chocolade in een goudbruine verpakking zitten, kan je de tweede nieuwkomer herkennen aan zijn goudgele jasje: een paaseitje van melkchocolade gevuld met kokoscrème. Een topcombinatie om van te smullen!

Chocolade figuren voor nog meer fun

Naast de gekende chocolade eitjes zorgt Leonidas voor nog meer variëteit. Het brengt enkele holle chocolade figuren uit die de kleintjes tijdens hun zoektocht naar paaseieren zullen betoveren. Paashazen, paasklokken, kippen,… Ze zijn allemaal op de afspraak om echte geluksmomenten te garanderen, voor klein en groot.

Pasen gaat niet alleen gepaard met heerlijke chocolade maar ook met frisse lentekleuren. Ook die vind je bij Leonidas, en wel in de vrolijke en speelse verpakkingen in geeloranje en groen. Zo is er onder meer de kartonnen doos in de vorm van een ei, helemaal gevuld met overheerlijke chocolade eitjes. Het is het ideale paasgeschenk voor vrienden en familie en zorgt gegarandeerd voor blije gezichten. Pak je het liever wat speelser aan, dan kies je voor de met chocolade eitjes gevulde zakjes, verpakt als schattige paashaas.

Geluksmomenten voor klein en groot

Met zijn assortiment van niet minder dan 20 paaseitjes heeft Leonidas voor ieder wat wils. Ze hebben elk hun unieke smaak en zitten in kleurrijke verpakkingen die gegarandeerd zorgen voor een spannende paaseierenzoektocht. Met de vrolijke chocolade figuren en de aantrekkelijke verpakkingen in frisse kleuren creëert Leonidas ongetwijfeld heel wat geluksmomentjes bij jong en oud. Bovendien gaat het om verantwoorde verwennerij aangezien Leonidas werkt met chocolade op basis van 100% pure cacaoboter, zonder palmolie en met duurzame cacao.

Ben je op zoek naar lekkere en kleurrijke paaseitjes en vrolijke chocolade figuurtjes? Dan is het paasassortiment van Leonidas zeker een bron van plezier en geluk. Neem alvast een kijkje op de website van Leonidas of in je dichtstbijzijnde Leonidaswinkel.

GIVEAWAY – Beleef zelf een geluksmomentje met een doosje vol heerlijke paaseitjes van Leonidas

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook en schrijf je in op onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Supercube maakt van karting een interactieve game-ervaring

Volg ons op sociale media of contacteer ons