Dinner in the Sky verrast met vernieuwd culinair concept op grote hoogte

Dinner in the Sky verrast met vernieuwd culinair concept op grote hoogte

9 juni 2020 0 Door Deugenieten

Dinner in the Sky keert in september terug naar Brussel. Van 12 tot en met 26 september ontvangt het De Brouckèreplein de kraan met het gastronomische platform. Tweeëndertig personen kunnen, gescheiden door het kookeiland, aan tafels van vier aanschuiven.

De restaurants mogen eindelijk weer open en velen onder ons snakken naar een lekkere maaltijd buitenshuis. We moeten daarbij wel nog steeds rekening houden met de 1,5 meter afstandsregel. Voor veel restaurants is het dan ook een hele oefening om mensen geplaatst te krijgen.

Dinner in the Sky hoeft zich daar geen zorgen over te maken. Voor wie Dinner in the Sky niet kent: aan een kraan hangend restaurant op 55 meter hoogte, lekker dinerend in goed gezelschap, genietend van de skyline.

Diner in the Sky 2.0.2.0.

Tot nog toe konden 22 tafelgenoten aan één tafel de creaties van een gerenommeerde chef ontdekken. Dankzij het nieuwe platform kunnen nu tweeëndertig personen culinair deugenieten op grote hoogte.

Het platform heeft acht ronde tafels, telkens voor vier personen, met drie meter tussen elke tafel en meer dan één meter tussen de tafelgenoten. De tafels staan opgesteld rond een centrale keuken van vier meter lengte waar een topchef live een gastronomisch menu klaarmaakt. Door deze opstelling is het nieuwe platform helemaal coronaproof!

Vooraleer Dinner in the Sky 2.0.2.0. naar Brussel komt, kan je van 31 augustus tot en met 6 september al genieten van diner en uitzicht in de Landcommanderij van Alden Biezen in Bilzen. Kortrijk ontvangt de fijnproevers van 7 tot en met 13 september aan de IJzerkaai.

Deelnemende chefs zijn onder meer Yves Mattagne (Sea Grill), David Martin (La Paix) en Bert Meewis (De Slagmolen). Elke dag wordt een vijfgangenmenu bereid en opgediend door de chef van de dag, telkens om 12.30u, 19u en 21.30u.


Volg ons op sociale media of contacteer ons