De funboekjes van de ‘Lego Adventskalender’ maken aftellen naar kerst extra leuk

De funboekjes van de ‘Lego Adventskalender’ maken aftellen naar kerst extra leuk

22 november 2021 20 Door Deugenieten

Lego denkt ook tijdens deze kerstperiode aan de kinderen, en dat niet alleen op vlak van de bekende steentjes. Dit jaar kunnen de kinderen samen met de Lego-minifiguren en een superleuke adventskalender aftellen naar Kerstmis.

De adventsperiode komt er aan, het aftellen naar Kerstmis kan beginnen. Traditiegetrouw is dit de periode waarin de adventskalenders hun opwachting maken. Ze bestaan in allerlei vormen en formaten, hebben allemaal iets anders achter de deurtjes verscholen zitten en ze zijn er voor iedereen. Zo brengt Lego voor de kids vanaf 6 jaar een wel erg mooie, grote en vooral verrassende adventskalender uit.

24 boekjes om af te tellen tot kerst

In deze oversized adventskalender van Lego vind je 24 boekjes vol fantastische activiteiten zoals puzzels, raadsels, spelletjes, zoekprenten en grappige tekeningen om in te kleuren. Elke dag zit er een boekje vol opdrachten te wachten op de kids. Er zijn wel meer dan 300 activiteiten en opdrachten in totaal. De hele adventsperiode beleven de kinderen alvast veel plezier en kunnen ze elke dag uitkijken naar een nieuw boekje vol fun!

TIP: Kan je niet wachten tot de grijze man met rode pakje en grijze baard de cadeautjes onder de kerstboom gelegd heeft? Lego heeft een leuke kerstman-set uitgebracht waarmee je de magie van kerstavond zo in huis haalt. Je kan de set via deze link op Deugenieten.be ontdekken.

De adventskalender van Lego is te koop in de winkel en je kan hem makkelijk hier online bestellen.

GIVEAWAY – Ook zin om samen met Lego af te tellen naar kerst? We geven een leuke Lego Adventskalender weg!

Deze giveaway is helaas afgelopen. Volg Deugenieten op Instagram en Facebook om op de hoogte te blijven van nieuwe acties.

Lees ook: Tom & Jerry zetten een hotel op stelten en zorgen opnieuw voor een heerlijk kat-en-muisspel

Volg ons op sociale media of contacteer ons