De beste redenen om lid te worden van de MSC Voyagers Club

De beste redenen om lid te worden van de MSC Voyagers Club

5 mei 2022 0 Door Deugenieten

Met een groeiende vloot van moderne, elegante schepen en een ongelooflijke keuze aan vaarroutes over de hele wereld zijn er meer redenen dan ooit om te kiezen voor een vakantie met MSC Cruises. De MSC Voyagers Club is ontworpen om de klanten van MSC Cruises te belonen.

Ben je ooit al eens op cruise geweest of kies je wel eens vaker voor een vakantie op zee, dan is het interessant om lid te worden van het getrouwheidsprogramma van cruisemaatschappij MSC Cruises. Zeker als je vaak met dezelfde rederij op vakantie gaat. Omdat we al vaker op vakantie geweest zijn met MSC Cruises zijn we dan ook lid van de MSC Voyagers Club. Over het hoe en wat van het getrouwheidsprogramma vertellen we je hieronder graag meer.

Waarom lid worden van de MSC Voyagers Club?

De vraag stellen is eigenlijk de vraag beantwoorden want waarom zou je geen lid worden? Lid worden van de MSC Voyagers Club is namelijk helemaal gratis en makkelijk! Elke keer dat je met MSC Cruises vaart, verdien je punten en naarmate je punten toenemen, nemen ook je privileges en status toe. Het is dus belangrijk om bij elke boeking je lidmaatschapsnummer op te geven om ervoor te zorgen dat je de voordelen ontvangt.

Het getrouwheidsprogramma omvat vijf lidmaatschapsniveaus: Welcome, Classic, Silver, Gold en Diamond. Om je status in de MSC Voyagers Club te behouden, dien je minimaal één keer per drie jaar met MSC Cruises op vakantie te gaan. Als je binnen de drie jaar na de inschrijvingsdatum of je laatste ontschepingsdatum geen cruise hebt gedaan, vervalt je lidmaatschap. In dat geval dien je je opnieuw in te schrijven. Je krijgt dan de Classic-status en een nieuw Club-identificatienummer toegewezen.

Hoe kan je lid worden?

Het lidmaatschap van het MSC Cruises getrouwheidsprogramma staat open voor iedereen die sinds 2006 minstens één keer met MSC heeft gevaren of een bevestigde boeking bij MSC heeft. Je kan je op drie manieren inschrijven: 

  • Voor het inschepen: door het invullen van het hier beschikbare formulier ‘Lid worden’ of door rechtstreeks op de link op het boekingsbevestigingsdocument of de link op het e-ticket te klikken. Het e-ticket wordt aangemaakt zodra de boeking is bevestigd. Het is ook mogelijk om tijdens de online web check-in in te schrijven.
  • Aan boord: door het inschrijvingsformulier in te vullen dat verkrijgbaar is bij de receptie of bij het MSC Voyagers Club Infopoint. 
  • Na de cruise: door het invullen van het formulier ‘Lid worden’ dat hier beschikbaar is.

Wat zijn de voordelen van de MSC Voyagers Club?

Leden van de MSC Voyagers Club kunnen zowel voor, tijdens als na de cruise genieten van een aantal voordelen. Welke de exacte voordelen zijn hangt af van het lidmaatschapsniveau.

msc cruises vakantie cruise

Voorbeelden van voordelen zijn: een speciale ‘welkom terug’ cocktail en een fruitmand bij aankomst. Silver-leden krijgen bijvoorbeeld ook nog 50 euro boordtegoed per persoon op alle vertrekken voor boekingen gemaakt tot 9 maanden voor vertrek. Gold-leden kunnen, naast de bovenstaande voordelen, genieten van één uurtje relaxen in de Thermal Area van de MSC Aurea Spa. Daarnaast krijgen ze een gratis geschenk en voorrang bij ontscheping in havens waar tenderboten nodig zijn. Ook leuk zijn de gratis foto en verjaardagstaart. Diamond-leden krijgen daarbovenop ook nog een gratis fles prosecco en aardbeien in de kajuit, slippers en een luxe badjas ter beschikking. Een exclusieve MSC Voyagers Club Diamond Party, een gratis dansles, een gratis chocoladescheepsmodel en een heerlijk menu voor twee personen in één van de specialiteitenrestaurants zijn nog meer voordelen waar de Diamond-leden van genieten. Tot slot krijgen ze ook de mogelijkheid om op de dag van de ontscheping langer aan boord te blijven. Zo kunnen de Diamond-leden nog langer van de faciliteiten van het schip genieten.

MSC Voyagers Club-leden krijgen bovendien 5% korting op elke boeking. Met het nieuwe Voyagers Exclusives-programma biedt MSC Cruises nu kortingen aan op alle afvaarten (Silver, Gold en Diamond-leden). Boek je meer dan 12 maanden voor vertrek dan ontvang je speciale privileges zoals 5% + 5% korting + dubbele punten + 50 euro extra boordkrediet. Wanneer je meer dan 9 maanden van tevoren boekt ontvang je 5% + 5% korting en 50 euro boordkrediet per persoon. Boek je meer dan 6 maanden van tevoren dan ontvang je 5% + 5% korting.

Status match-programma

Ben je lid van een getrouwheidsprogramma bij een hotel, touroperator of andere cruisemaatschappij, dan kan je makkelijk een status match aanvragen bij de MSC Voyagers Club. Afhankelijk van je status in het ene programma word je in de Voyagers Club Classic, Silver, Gold of Diamond-lid. Zo kan je meteen genieten van de voordelen van de Voyagers Club, zelfs tijdens je eerste cruise.

Nieuwe promotie voor MSC Voyagers Club-leden voor afvaarten in de zomer van 2022

MSC Cruises lanceerde ook een nieuwe Zomer 2022-promotie exclusief voor MSC Voyagers Club-leden. Leden die een cruise boeken vóór 30 juni 2022, om te varen vóór 30 oktober 2022 ontvangen 50 euro per persoon aan boordkrediet en 700 extra punten bovenop de gebruikelijke 5% korting. Niet alleen dit, de extra punten worden voor vertrek bijgeschreven op het account van de gasten, waardoor ze sneller het volgende statusniveau kunnen bereiken en sneller van de voordelen kunnen genieten.

Meer details over de voordelen van de MSC Voyagers Club en status match kan je vinden op de website van MSC Cruises.

Lees ook: Luxeschepen Riviera en Marina van Oceania Cruises krijgen complete restyling

Volg ons op sociale media of contacteer ons