Cadeautip: SodaStream lanceert nieuwe stijlvolle bruiswatertoestellen die nog makkelijker zijn in gebruik

Cadeautip: SodaStream lanceert nieuwe stijlvolle bruiswatertoestellen die nog makkelijker zijn in gebruik

12 december 2021 0 Door Deugenieten

Het lekkerste bruiswater maak je gewoon zelf. Daarom pakt SodaStream uit met maar liefst drie nieuwe bruiswatertoestellen met geavanceerde technologie, een stijlvol design en optimaal gebruiksgemak: ART, DUO en TERRA.

SodaStream heeft drie nieuwe bruiswatertoestellen op de markt gebracht die volledig beantwoorden aan de hedendaagse behoeften op het vlak van design en gebruiksvriendelijkheid. Het is meest toegankelijke model van SodaStream is de TERRA. De opvolger van het best verkochte toestel Spirit, staat voor absoluut gebruiksgemak en werd daarom voorzien van een grotere bruisknop. Het toestel kreeg een strak en elegant ontwerp dat opvalt door zijn matte uiterlijk. Met zijn stijlvolle retro-design, opvallende bruishendel en roestvrijstalen details is het ART bruiswatertoestel het meest opvallende toestel van SodaStream ooit. DUO is dan weer het meest geavanceerde apparaat dat geschikt is voor zowel glazen als plastic herbruikbare SodaStream-flessen. De glazen karaf is ideaal voor thuis terwijl de herbruikbare plastic fles ervoor zorgt dat je ook onderweg altijd heerlijk bruiswater bij de hand hebt. Het toestel kreeg een opvallend strak design met roestvrijstalen elementen. Alle toestellen zijn beschikbaar in een witte en zwarte variant zodat ze in elk interieur passen. Met deze nieuwe toestellen maakt SodaStream de overstap van wegwerpflessen naar een duurzame oplossing nog makkelijker.

Cylinder met Quick Connect-technologie

De drie nieuwe modellen zijn voorzien van een nieuw en handig, revolutionair Cylinder Quick Connect-systeem. In tegenstelling tot de vertrouwde blauwe koolzuurcilinder kan je de nieuwe cilinder, herkenbaar aan de roze kleur, met slechts één klik op het SodaStream-bruiswatertoestel aansluiten. Door deze wereldwijde innovatie kan je nog makkelijker en sneller van zelfgemaakt bruiswater genieten. Ook de roze cilinder is goed voor maximum 60 liter bruisend water en is beschikbaar bij de bekende SodaStream-verkooppunten.

“Bij SodaStream zijn we altijd op zoek naar manieren om te innoveren en de gebruikservaring van onze toestellen te verbeteren”, aldus Johan Schepers, General Manager SodaStream Benelux. “Daarom zijn we bijzonder blij dat we de deze nieuwe generatie bruiswatertoestellen kunnen aanbieden. Zij maken het de consument nóg makkelijker om afval van plastic wegwerpflessen te vermijden.”

Met een SodaStream-toestel maak je kraantjeswater in een handomdraai bruisend en zijn plastic wegwerpflessen overbodig. Zo bespaar je met één herbruikbare SodaStream-fles gemiddeld 2800 wegwerpflessen. De intensiteit van de bubbels bepaal je zelf. Datzelfde geldt trouwens ook voor de smaak. Je kan je water een lekker fruitige smaak geven met de SodaStream Fruit Drops. Daarnaast kan je met de Pepsi by SodaStream-smaken zelf thuis de populaire PepsiCo-frisdranken zoals Pepsi, Pepsi Max, 7UP en 7UP Free maken. 

Meer informatie over de nieuwe bruiswatertoestellen vind je op sodastream.be. De SodaStream bruiswatertoestellen en -accessoires zijn te koop in verschillende grootwarenhuizen en online bij onder meer bol.com.

Lees ook: Dolfin, een Belgische chocoladeparel om van te genieten

Volg ons op sociale media of contacteer ons